Το Xenoblade Chronicles αποτελεί το πρώτο New 3DS-only game!

Το New 3DS δεν θα είναι μία απλή redesigned έκδοση του 3DS και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ορισμένοι τίτλοι θα παίζουν μόνο στη νέα version της φορητής κονσόλας της Nintendo. Ο πρώτος (και μοναδικός) μέχρι στιγμής τίτλος, που εντάσσεται σε αυτή την κατηγόρια θα είναι το RPG Xenoblade Chronicles και το οποίο ουσιαστικά θα αποτελεί ένα port για το New 3DS της έκδοσης που είχε κυκλοφορήσει

στο Nintendo Wii το 2010 στην Ιαπωνία (στην Ευρώπη είχε κάνει την εμφάνιση του το 2011).

O βασικός λόγος που το Xenoblade Chronicles θα είναι ένα New 3DS-only game, ενδεχομένως να οφείλεται στην ύπαρξη του νέου επεξεργαστή που θα βρίσκεται στην καρδιά της νέας φορητής κονσόλας, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό η νέα CPU θα είναι ταχύτερη και θα μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη ευκολία τα γραφικά πιο απαιτητικών τίτλων. Το Xenoblade θα κυκλοφορήσει για το New 3DS αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας κάποια στιγμή μέσα στο 2015 και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά απολύτως επίσημη ενημέρωση για το εάν τελικώς το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνιση του και στην ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο, το Xenoblade δείχνει να έχει το δικό του φανατικό κοινό και εκτός Ιαπωνίας, καθώς το 2010 εκατοντάδες gamers κατάφεραν μέσω μίας on-line petition να πείσουν τους υπεύθυνους του παιχνιδιού να κυκλοφορήσουν το Xenoblade και σε άλλες αγορές πέραν της ιαπωνικής.

Πάντως, όποια και εάν είναι η τύχη της New 3DS version του Xenoblade, o βασικός πρωταγωνιστής του Shulk, όπως ανακοινώθηκε θα αποτελεί έναν ακόμη μαχητή στο πολυαναμενόμενο Super Smash Bros. Είμαστε πολύ περιέργοι να δούμε ποιοι άλλοι τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον θα τρέχουν αποκλειστικά στο New 3DS.

The post Το Xenoblade Chronicles αποτελεί το πρώτο New 3DS-only game! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα