Η Nintendo παρουσιάζει την πρώτη φουρνιά Amiibo!

Οι φιγούρες Amiibo είναι η προσπάθεια της Nintendo να κάνει αισθητή την παρουσία της στον αναπτυσσόμενο χώρο των toys-to-life games, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώνουν τεράστια επιτυχία (με πιο γνωστό παράδειγμα τη σειρά Skylanders). Έτσι λοιπόν, η Nintendo μετά την αποκάλυψη του νέου 3DS, έδωσε στη δημοσιότητα νέα

στοιχεία και περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα πρώτα Amiibo που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά κοντά στα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming, οι φιγούρες Amiibo θα στοιχίζουν κοντά στα 13 δολάρια έκαστη, με τη πρώτη σειρά να περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο αγαπημένους gaming ήρωες της Nintendo, όπως είναι οι Mario, Peach, Samus, Link, Donkey Kong, Pikachu, Kirby, Fox, Yoshi, Marth, Villager και Wii Fit Trainer. Ωστόσο, οι δώδεκα πρώτοι χαρακτήρες θα είναι η αρχή, καθώς όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της Nintendo στο εγγύς μέλλον πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί γνωστοί ήρωες. Το πρώτο παιχνίδι που αναμένεται να υποστηρίζει τις φιγούρες Amiibo θα είναι το πολυαναμενόμενο fighting game Super Smash Bros. για το Wii U, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν τα Mario Kart 8, Captain Toad: Treasure Tracker, Mario Party 10 και Yoshi’s Wooly World.

Οι φιγούρες Amiibo προστίθενται στον κόσμο του παιχνιδιού μέσω της NFC λειτουργίας του Wii U controller, καθώς φέρουν ενσωματωμένο NFC chip. Για αυτό το λόγο άλλωστε ένα νέο feature του New 3DS θα είναι η υποστήριξη NFC. Αν και φαινομενικά τα Amiibo είναι προσανατολισμένα για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των νεαρών παιδιών, είμαστε σίγουροι ότι και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία fans της Nintendo δεν θα διστάσουν να τα προσθέσουν στη συλλογή τους.

The post Η Nintendo παρουσιάζει την πρώτη φουρνιά Amiibo! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα