Τα οικονομικά αποτελέσματα της Take-Two αποδεικνύουν ότι το GTA V δεν έχει ταβάνι!

Η Take-Two έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το οικονομικό έτος του 2016 (που ολοκληρώθηκε στις 31/3) μαζί με τον αριθμό πωλήσεων των major franchises της. Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που προέκυψαν το GTA V για μία ακόμη φορά εξέπληξε τους πάντες με την πορεία του, καθώς σύμφωνα με τον CEO της Take-Two: Strauss Zelnick, το δημιούργημα της Rockstar έχει ήδη ξεπεράσει τα 80

εκατομμύρια copies, πράγμα που σημαίνει ότι από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα προστέθηκαν αλλά 5 εκατομμύρια units. Το GTA V μπορεί να κυκλοφόρησε το 2013 για PS3 και Xbox 360 (και αργότερα για PS4, Xbox One και PC), ωστόσο όπως αποδεικνύεται το GTA V πραγματικά δε δείχνει σημάδια ότι θα σταματήσει! Αυτή τη στιγμή αποτελεί το τέταρτο game με τις περισσότερες πωλήσεις στο top όλων των best-selling games ever πίσω από το Wii Sports (82.810.000 εκατ. units), Minecraft (122 εκατ. copies) και Tetris (495 εκατ.). Πέραν του GTA V και άλλοι τίτλοι της Take-Two δεν τα πήγαν κι άσχημα, με το Mafia III να πουλάει περισσότερα από 5 εκατομμύρια copies και το NBA 2K17 να ξεπερνάει το φράγμα των 8 εκατομμυρίων. Δε χωράει αμφιβολία ότι το Grand Theft Auto V είναι ένα απίστευτο «φαινόμενο» του gaming, καθώς κοντεύουν να συμπληρωθούν 4 χρόνια από το release του κι’ όμως εκείνο συνεχίζει… ακάθεκτο!

The post Τα οικονομικά αποτελέσματα της Take-Two αποδεικνύουν ότι το GTA V δεν έχει ταβάνι! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα