Destiny 2 στα 60 fps στις κονσόλες; Μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε!

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις τάξεις των gamers για τις δυνατότητες του Destiny 2 να τρέξει στις κονσόλες στα 60 fps. Τα άσχημα νέα είναι σύμφωνα με τους developers της Bungie, ότι μάλλον οι PS4 και Xbox One gamers μάλλον θα πρέπει να

ξεχάσουν μία και καλή την προοπτική των 60 fps, καθώς μάλιστα όπως τόνισαν ούτε το PlayStation 4 Pro (με τις εξελιγμένες hardware δυνατότητες που διαθέτει) δεν μπορεί να βγάλει 60 fps!

Ο λόγος είναι “απλός” και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι δημιουργοί του πολυαναμενόμενου sequel έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη της hardware ισχύος των κονσολών έναντι των PCs! H game engine του Destiny 2 από τη στιγμή που καλείται να ανταπεξέλθει σε απαιτητικά γραφικά, physics, networking λειτουργίες και ανεπτυγμένη Α.Ι. τότε ακόμη και το PS4 Pro δεν είναι ικανό να τα φέρει βόλτα. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Bungie, το πρόβλημα δεν έγκειται τόσο στην GPU του PS4 Pro που μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρκετά ισχυρή (καθώς δύναται να τρέξει το παιχνίδι σε ανάλυση 4K), αλλά στην CPU. Για αυτό και η μόνη λύση για τους developers είναι να «κλειδώσουν» το Destiny 2 στις κονσόλες στα 30 fps. Οι developers της Bungie δεν αναφέρονται βέβαια καθόλου στο Project Scorpio, λόγω ενδεχομένως της αποκλειστικής συμφωνίας που έχουν συνάψει με τη Sony, ωστόσο κι εκεί θα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο το next big thing της Microsoft (που θα είναι η πιο ισχυρή κονσόλα της αγοράς) θα μπορέσει να προσφέρει κάτι διαφορετικό σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

The post Destiny 2 στα 60 fps στις κονσόλες; Μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα