Νέο Dragon Age αναπτύσσει η Bioware

Ο συγγραφέας του νέου Dragon Age μίλησε για το εγχείρημα

Νέες πληροφορίες για το Dragon Age έδωσε στη δημοσιότητα ένας απο τους συγγραφείς του παιχνιδιού, ο Alexis Kennedy, τον οποίο προσέλαβε πρόσφατα η Bioware, δημιουργός του Dragon Age. Ο συγγραφέας μίλησε για το νέο παιχνίδι

της σειράς καθώς και για τη θέση του μέσα σε αυτό σε μια συνέντευξη στο Eurogamer.

Ο Kennedy, που υπήρξε συνδημιουργός του Sunless Sea, μίλησε για το project επάνω στο οποίο δουλεύει τον τελευταίο καιρό και επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποπτευόμασταν. Και αυτό, γιατί λίγο νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο, όταν η Bioware προσέλαβε τον Kennedy, ο παραγωγός της σειράς Dragon Age, Mark Darrah, έκανε ένα tweet στο οποίο καλωσόρισε τον συγγραφέα στο franchise του Dragon Age.

Όταν ρωτήθηκε για αυτό, ο Kennedy επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πλέον επάνω στο καινούριο Dragon Age και πρόσθεσε πως συγγράφει lore του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Alexis Kennedy δουλεύει μόνος του επάνω στο project καθώς ο ίδιος μένει στο Η. Βασίλειο ενώ η ομάδα που δουλεύει στο Dragon Age, η Βιοware Edmonton, βρίσκεται στον Καναδά. Αυτό είναι από μόνο του αξιόλογο, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Bioware συνεργάζεται με κάποιον που δεν διαμένει στο "κέντρο βάσης" της.

Συγκεκριμένα, ο Kennedy δήλωσε: "Αυτό που μπορώ να πω, είναι οτι μου έχει δοθεί μια αξιόλογη αυτονομία για να να δουλέψω πάνω σε μία ιστορία του lore, η οποία είναι αρκετά διαχωρισμένη από άλλα κομμάτια του παιχνιδιού. Δεν είναι κάτι μεγαλεπήβολο, αλλά είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι ένα κομμάτι του lore που δεν έχει "εξερευνηθεί" μέχρι τώρα στο Dragon Age."

Στο Dragon Age Inquisition, τον τελευταίο τίτλο του παιχνιδιού, υπάρχουν διάφορα σημάδια για το μέρος που θα εξελιχθεί το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Επίσης, στο τελευταίο DLC του Inquisition, με τον τίτλο "Trespasser", μπορούμε να δούμε στις τελευταίες σκηνές οτι ένα μαχαίρι τοποθετείται στον χάρτη, επάνω στο Tevinter Imperium, το οποίο θα είναι και πιθανότατα ο τόπος στον οποίο θα διαδραματιστεί το "Dragon Age 4".

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα