Έντονη φημολογία για Diablo 4 και Diablo 2 Remaster!

O σοφός λαός αναφέρει ότι πάντοτε εκεί που υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά, για αυτό και οι φήμες που συνοδεύουν το ενδεχόμενο του 4ου Diablo δίνουν και παίρνουν! Από τη στιγμή που το Diablo: Immortal έστρεψε τα βέλη των fans εναντίον της Blizzard (εντάξει μια mobile version «καλή-χρυσή», αλλά δεν μπορεί να υποκαταστήσει το πατροπαράδοτο PC gaming), αμέσως

για… παρηγοριά στον άρρωστο έσκασαν και οι φήμες για το Diablo 4, το οποίο σωστά μαντέψατε δεν θα βγει στα κινητά (ελπίζουμε…).

Με την BlizzCon 2019 να απέχει σχεδόν δύο εβδομάδες είναι λογικό να έχουμε κι όργιο φημών για τα νέα games που ετοιμάζει η Blizzard. Λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει η διαρροή ενός artbook, όπου στη γερμανική έκδοση του (η σχετική διαφήμιση υπάρχει στο τελευταίο τεύχος του gaming περιοδικού GameStar), αναφέρεται χαρακτηριστικά γνωρίστε την τέχνη του Diablo με 500+ artworks για το Diablo 1,2,3 και… 4!  To “Art of Diablo” είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για pre-ordering στο Amazon (κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά την BlizzCon), χωρίς ωστόσο να αναγράφεται το παραμικρό για το 4ο παιχνίδι του αγαπημένου action RPG. Ένα άλλο leak υποστηρίζει ότι η Blizzard στην BlizzCon θα ανακοινώσει εκτός από το Diablo 4 και την remaster έκδοση του Diablo 2. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι εάν έχουμε τέτοιο διπλό χτύπημα, ότι τα ουρλιαχτά χαράς των fans θα ακουστούν από εδώ μέχρι το… Tristram! Η BlizzCon θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Νοεμβρίου, οπότε λίγες μέρες υπομονή και θα γνωρίζουμε περισσότερα!

The post Έντονη φημολογία για Diablo 4 και Diablo 2 Remaster! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα