Ω θεοί… To Postal 4: No Regrets ανεβαίνει στο Steam Early Access!

Οι πιο παλιοί δεν γίνεται να μην θυμούνται το Postal, ένα από τα πιο κουλά, cult, «άρρωστα» και πιο «αμφιλεγόμενα» games όλων των εποχών (αυτό το ιδιόρρυθμο cat-launcher έχει στοιχειώσει τα όνειρα μας). Το πρώτο game ακολούθησαν δύο συνέχειες, οι οποίες άφησαν ανάμεικτα συναισθήματα στους gamers και τώρα το νέο sequel, ονόματι

No Regrets, που ανέβηκε πρόσφατα στο Steam Early Access επιχειρεί να μας επαναφέρει σε ένα σύμπαν που απουσιάζει φυσικά κάθε έννοια λογικής, αλλά όπως και να το κάνουμε έχει… τρομερή πλάκα!

Στο Postal 4: No Regrets οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του extreme «τυπά» Postal Dude, o οποίος έχει χάσει τα πάντα (τον έκαναν φύλλο και φτερό οι αντίπαλοι του) και καλείται να τιμωρήσει τους εχθρούς του στην fictional πόλη Edensin, βγάζοντας και πάλι χρήματα! Οι παίκτες θα έχουν ουσιαστικά δύο επιλογές για να γεμίσουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους, καθώς από τη μία θα μπορούν να ακολουθήσουν καθαρά ειρηνικά μέσα κι από την άλλη να ακολουθήσουν τον πατροπαράδοτο δρόμο του Postal, με τις εκρήξεις, τα μπινελίκια (με τη φωνή του John St. John), την ψυχασθένεια και τις weaponized… ιπτάμενες γάτες, να κυριαρχούν. Πάρτε «μάτι» και το trailer που κυκλοφόρησε και εάν σας «ψήνει» ρίξτε του μια ματιά και στο Steam Early Access!   

The post Ω θεοί… To Postal 4: No Regrets ανεβαίνει στο Steam Early Access! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα