Fortnite… H επιστροφή! Όλες οι αλλαγές του Chapter 2 – Season 1!

H Epic έκανε πολλούς νεαρούς φίλους του Fortnite να βάλουν… τα κλάματα, επιλέγοντας έναν ομολογουμένως πρωτότυπο (και συγχρόνως βάναυσο) τρόπο (που ομολογουμένως δεν το είχαμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν) για να τερματίσει τις πρώτες δέκα seasons του παιχνιδιού «φαινομένου» (τα reaction videos από τους λιλιπούτειους fans είναι όλα τα λεφτά). Όλοι οφείλουν να ησυχάσουν, καθώς εννοείται ότι η Epic δεν έβγαλε την πρίζα από το Fortnite, αλλά προέβη σε ένα γενναίο redesign, εισάγοντας μια σειρά από αλλαγές, που έχουν σαν στόχο να προσδώσουν

έναν φρέσκο αέρα στο δημοφιλές game.

Η μεγαλύτερη και νούμερο 1 αλλαγή δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο map του παιχνιδιού, καθώς μπορεί ο νέος χάρτης να ακολουθεί το ίδιο στυλ με το Chapter 1 (λοφίσκοι, δάση και γενικότερα… happy καρτουνίστικη ατμόσφαιρα), παρόλα αυτά στο νέο map υπάρχουν ποτάμια που τον διασχίζουν. Μάλιστα, η Epic για να κάνει την «μετακίνηση» των παικτών πιο εύκολη πρόσθεσε κι ένα νέο πλοίο.

Επιπλέον, οι developers υπάρχει κι ένας επανασχεδιασμός στα όπλα, όπου ναι μεν τα all-time classics (όπως η Tactical Shotgun, Pump, Assault Rifles κ.ά) επιστρέφουν ωστόσο ορισμένα όπλα που είχαν έναν πιο… extreme χαρακτήρα πλέον δεν θα εμφανίζονται στο παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο, η Epic επιθυμεί να εμφυσήσει μια «back to the roots» λογική στο gameplay του αγαπημένου battle royale shooter, θυμίζοντας τις «πρώτες» μέρες του.

Ορισμένες από τις ευχάριστες εκπλήξεις που βλέπουμε στο Chapter 2 έχει να κάνει με τη δυνατότητα των ηρώων να κρύβονται σε μικρούς χώρους, το UI έχει επανασχεδιαστεί, ενώ μπορείτε να κουβαλήσετε παίκτες που έχουν χτυπηθεί για να τους βοηθήσετε να κινηθούν γρηγορότερα.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς οι ήρωες μπορούν να ψαρέψουν και να χορέψουν με hula hoops. Μαζί με νέα dancing emotes, βελτιώσεις στο co-op gameplay και ένα νέο ranking system, το Chapter 2 φιλοδοξεί να καταστήσει το Fortnite πληρέστερο από ποτέ και πλέον το μόνο σίγουρο είναι ότι η καρδιά πολλών gans πήγε στη θέση της…

The post Fortnite… H επιστροφή! Όλες οι αλλαγές του Chapter 2 – Season 1! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα