Τα all-time classic CRPGs, Baldur’s Gate I & II, Planescape: Torment και Icewind Dale ήρθαν στις κονσόλες!

Ένα παλιό ρητό αναφέρει ότι «κάλλιο αργά παρά ποτέ» και αυτό φαίνεται να πιστεύουν οι υπεύθυνοι της Beamdog και της Skybound που διαχειρίζονται τα δικαιώματα ορισμένων εκ των πιο ιστορικών D&D CRPs! Ως γνωστόν, οι PC gamers είχαν την «τιμή» να απολαμβάνουν τα αγαπημένα RPG: Baldur’s Gate, Planescape: Torment και Icewind Dale στις οθόνες των PC τους, αλλά τώρα έφτασε η στιγμή και για τους console gamers να ταξιδέψουν στους μαγευτικούς D&D κόσμους που εδώ και χρόνια έχουν κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων gamers σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Skybound

Games και η Beamdog δημιούργησαν τις console editions των προαναφερθέντων RPG τίτλων, οι οποίες είναι διαθέσιμες για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch από τις 15/10 (σειρά θα πάρει και το Neverwinter Nights).

Όλες οι ειδικές εκδόσεις των Baldur’s Gate, Planescape: Torment και Icewind Dale θα είναι «εμπλουτισμένες» με τα expansions και τα DLC τους, πράγμα που μεταφράζεται σε άπειρες ώρες πρόσθετου gameplay. Αν και ο χρόνος βαραίνει στις πλάτες των συγκεκριμένων games, οι developers της Beamdog αναβάθμισαν σχεδόν κάθε πτυχή του τεχνικού τομέα των παραπάνω παιχνιδιών, βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τα controls, καθιστώντας και τα 4 games απολύτως optimized για τους console gamers. Και σαν να μην έφταναν αυτά, σε όλα τα games έχει εμπλουτιστεί το character creation κι επανασχεδιαστεί το User Interface για να συμβαδίζει καλύτερα με τη σύγχρονη εποχή, ενώ δεν θα μπορούσαμε παρά να έχουμε μια σειρά από bug fixes και εξισορρόπηση του gameplay. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για να βουτήξετε στην «χρυσή εποχή» των role-playing games!   

The post Τα all-time classic CRPGs, Baldur’s Gate I & II, Planescape: Torment και Icewind Dale ήρθαν στις κονσόλες! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα