Δεκάδες χιλιάδες δολάρια στο eBay για σπάνια cartridges της Nintendo!

Ως πού θα μπορούσε να φτάσει το πάθος των συλλεκτών videogames; Τι ποσά θα ήταν διατεθειμένοι να ξοδέψουν αυτοί οι τύποι προκειμένου να αποκτήσουν σπάνια παιχνίδια που ελάχιστοι τυχεροί έχουν στη συλλογή τους ανά τον κόσμο; Η απάντηση και στα δύο ερωτήματα περιλαμβάνει… κάμποσες δεκάδες χιλιάδες δολάρια και δεν είναι θεωρητική!

Το βλέπεις; Ε, μόνο σε φωτογραφία θα το δεις. Αν το θες κι από κοντά, live να “ούμε, θα πρέπει να ξηλωθείς. Με ένα 150αρικάκι θα “χεις

πιθανότητες.

Τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα (τα ξετρύπωσε εξ’ άλλου το DigitalLife.gr) όταν το cartridge του Nintendo World Championships έπιανε $99.902 στο eBay! Όχι άδικα, αν σκεφτείς ότι μόλις 116 αντίτυπα παρήχθησαν συνολικά. Τι κι αν ήταν σε κατάσταση λίγο χειρότερη της άθλιας; Τι κι αν δεν βλεπόταν; Τα λεφτά του τα έπιασε, άλλο που τελικά ο πλειοδότης άφησε στα κρύα του λουτρού τον πωλητή όταν του είπε πως πόνταρε από… λάθος και πως δεν επρόκειτο να ολοκληρώσει τη συναλλαγή.

Η πιο πάνω δημοπρασία ωστόσο φαίνεται πως ενεργοποίησε τους απανταχού συλλέκτες και έτσι δεν άργησε να εμφανιστεί και δεύτερο αντίτυπο του Nintendo World Championships, αυτή τη φορά ακόμα πιο σπάνιο! Βλέπεις, μιλάμε για ένα χρυσό cartridge, και τέτοια ήταν μόλις τα 26 από τα 116 που σου είπαμε πιο πριν! Η συγκεκριμένη δημοπρασία έχει ακόμα μπροστά της κάτι λιγότερο από 8 μέρες και μέχρι στιγμής έχει πιάσει $100.088 (φαντάσου ότι το βράδυ χθες ήταν στα $34.700)! Ένα άλλο αντίτυπο του Nintendo World Championships (κανονικό, όχι χρυσό) παίζει αυτή τη στιγμή στα $11.311 έχοντας πέντε μέρες μπροστά του.

Κι αυτό το Zelda δεν τα πήγε άσχημα. Περί τα $150.000 απέφερε στον -πρώην- κάτοχό του…

Nintendo World Championships δεν είσαι μόνο!

Ψάχνοντας στο eBay θα βρεις κάμποσα ακόμα συλλεκτικά cartridges για NES που τιμώνται αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια και βέβαια δεν υπάρχουν απλά για να υπάρχουν αλλά βρίσκεται κόσμος που ποντάρει και τα διεκδικεί. Και εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις μια βίζιτα στο Racketboy για τα συλλεκτικότερα cartridges του SNES. Τώρα δε που… μαθεύτηκε η φάμπρικα, τώρα να δεις τι έχει να βγει «στο σφυρί». Πολύ πράμα…

The post Δεκάδες χιλιάδες δολάρια στο eBay για σπάνια cartridges της Nintendo! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα