Deadfall Adventures

Είσαι λάτρης των παιχνιδιών Indiana Jones και Tomb Raider; Γουστάρεις πυραμίδες με κρυμμένα μυστικά και ατέλειωτη εξερεύνηση; Το Deadfall Adventures συνδυάζει μπόλικο «ψάξιμο» μαζί με πιστολίδι… ή τουλάχιστον το προσπαθεί.

Σενάριο και τα ρέστα

Το όνομά σου είναι James Lee Quatermain και φαίνεται να έχεις κάποια συγγένεια με τον γνωστό Allan Quatermain, συγγραφέα βιβλίων με μυστικά και θησαυρούς. Η Gen και ένας γερμανός επιστήμονας έρχονται και σε βρίσκουν, κουβαλώντας μαζί ένα πολύτιμο

βιβλίο του Quatermain. Δεν δυσκολεύεσαι και πολύ να πεις το «ναι» σαν εθισμένος τζογαδόρος για να ξεκινήσεις μια τεράστια περιπέτεια εξερεύνησης, όταν ο καθηγητής-επιστήμονας (ή ό,τι στο καλό είναι) σου προσφέρει μια χρηματική αμοιβή. Ξεκινάς λοιπόν ένα περιπετειώδες ταξίδι παρέα με τη Gen ανακαλύπτοντας μυστικά και θησαυρούς των αρχαίων χρόνων.



Gameplay

Το Deadfall Adventures συνδυάζει παζλ και γρίφους με μπόλικο πιστολίδι. Αντίπαλοί σου είναι οι Ναζί και οι μούμιες, μιας και ο χρόνος που διαδραματίζονται τα γεγονότα είναι κοντά στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο –δεν το λέω για τις μούμιες. :P Σκοπός σου λοιπόν είναι να λύσεις όλα τα παζλ που θα βρεις, να αποφύγεις τις παγίδες και να πυροβολείς τις μούμιες και τους Ναζί. Ωστόσο, εδώ μας τα χαλάει λίγο, αφού ο μηχανισμός για το shooting δεν είναι και από τους καλύτερους, με τους Ναζί να πέφτουν κάτω σαν άψυχα αντικείμενα όταν πυροβολούνται. Ευτυχώς, οι μούμιες έρχονται να σώσουν την κατάσταση κατά κάποιον τρόπο, αφού τρέχουν κατά πάνω σου και δεν κρύβονται συνεχώς πίσω από εμπόδια όπως κάνουν οι Ναζί.

Περνώντας και στο άλλο κομμάτι του παιχνιδιού, τα παζλ και τους γρίφους, να επισημάνω πως δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, και θα φας άπειρη ώρα στο να ψάχνεις αντικείμενα χωρίς να κερδίζεις την αναμενόμενη ανταμοιβή. Τέλος, το παιχνίδι διαθέτει και multiplayer με διάφορα modes, με το Survival να ξεχωρίζει –προσπαθείς να επιζήσεις εσύ και η ομάδα σου από μούμιες και Ναζί.

Και από εμφάνιση;

Στον τομέα της εμφάνισης και της αισθητικής μπορώ να πω άφοβα πως το παιχνίδι δε με απογοήτευσε στο ελάχιστο. Μπορεί τα γραφικά του να μην είναι και τελευταίας τεχνολογίας, ωστόσο τα τοπία και το περιβάλλον είναι απλά μαγευτικά. Θα ταξιδέψεις σε ερήμους, ζούγκλες και στα διάφορα άλλα μέρη που φαντάζεσαι πως ταιριάζουν σε ένα παιχνίδι τέτοιου στυλ!

The post Deadfall Adventures appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα