Τα προϊόντα της SteelSeries σαρώνουν βραβεία!

Η SteelSeries έχει μια δυναμική παρουσία στο χώρο του gaming και μη, με διάφορα περιφερειακά για υπολογιστές και όχι μόνο! Στο σύνολο λοιπόν η εταιρία τσίμπησε τρία βραβεία για τα προϊόντα της, με το ένα από αυτό να είναι τεράστιας σημασίας.

Τα δύο πρώτα λοιπόν προέρχονται από το PC Magazine και βραβεύουν το gaming πληκτρολόγιο SteelSeries Apex με το Editor’s Choice Award, και τα ακουστικά SteelSeries H Wireless

Headset με το Highly Rated Award. Ένα μικρό απόφθεγμα για το καθένα είναι: «Γεμάτο με χαρακτηριστικά για να πάει το παιχνίδι σου σε νέο επίπεδο, και όλα αυτά σε τιμή πιο προσιτή από αυτήν του ανταγωνισμού» και «Εξαιρετικός ήχος και ποιότητα για παιχνίδια» αντίστοιχα.

Εκτός όμως από αυτά τα δύο, το SteelSeries Siberia Elite βραβεύθηκε με το iF Design Award για το 2014 (ναι, κι εμείς αναρωτηθήκαμε για το πότε πρόλαβε, αφού το 2014 μόλις μπήκε :P). Το συγκεκριμένο βραβείο είναι ίσως το σημαντικότερο βραβείο σχεδιασμού στον κόσμο και σίγουρα το προϊόν της SteelSeries δεν το τσίμπησε άδικα. ;)

The post Τα προϊόντα της SteelSeries σαρώνουν βραβεία! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα