Loux Cola Pro Series στο Golden Hall: Τα φαβορί επέστρεψαν!

Η νέα σεζόν Loux Cola Pro Series ξεκίνησε και το PES League είναι και πάλι μαζί μας! Το πρώτο ραντεβού του επίσημου πρωταθλήματος Pro Evolution Soccer (με το PES 2014 φυσικά)

στη χώρα μας δόθηκε στο Golden Hall το Σάββατο το πρωί. Εκεί συγκεντρώθηκαν όλα τα «αστέρια» της… αθηναϊκής –και όχι μόνο- ποδοσφαιρικής σκηνής όπου και διαγωνίστηκαν για τη δόξα και το χρήμα! Το PES League εξ’ άλλου έχει ήδη μοιράσει 7.000€ φέτος και προβλέπεται να διαθέσει άλλα τόσα ως το τέλος της σεζόν όποτε όπως καταλαβαίνεις… λεφτά υπάρχουν®!

Έτσι λοιπόν, στο Loux Cola Pro Series 2014 – Αθήνα 1 που έλαβε χώρα το Σάββατο ο συναγωνισμός ήταν τεράστιος. Νικητής αναδείχθηκε όπως αναμενόταν ο Αναστάσιος “akis_333” Παππάς, ο κατά γενική ομολογία καλύτερος παίκτης του φετινού PES League. Τον ακολούθησε ο Σωτήρης “cloudsot0s” Βήχος ενώ την τριάδα έκλεισε ο Κώστας “slider21” Λυκούδης. Και οι τρεις τους είναι Αθηναίοι που μάλιστα διαγράφουν και ιδιαίτερα ικανοποιητική πορεία στο PES League την τρέχουσα σεζόν. Πέραν των χρηματικών επάθλων δε, κέρδισαν και θέσεις στη γενική βαθμολογία του PES League, βαθμολογία που καθορίζει ποιοι 32 παίκτες θα προκριθούν στους μεγάλους τελικούς ώστε να διεκδικήσουν τα 2.000€ και τις δύο θέσεις για το Παγκόσμιο του καλοκαιριού.

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου event του PES League για το 2014 ποζάρει με το επίσης μεγάλο (literally :P) δώρο του!

PES League 2014: Πιο γρήγορο, πιο θεαματικό

Καθ’ ότι βρέθηκα το Σάββατο το μεσημεράκι στο Golden Hall, έχω να δηλώσω εντυπωσιασμένος από τους ρυθμούς του τουρνουά που παρακολούθησα. Το μεγάλο αρνητικό του PES League και των διοργανώσεών του όλα αυτά τα χρόνια ήταν η ίδια η δομή τους: δαιδαλώδης, δύσκολη για τον θεατή που χανόταν στους αγώνες, τα tiers, τα brackets και τους γύρους και γενικώς με πολύ αργή εξέλιξη που περισσότερο κούραζε παρά αντάμειβε. Ε, αυτή του πρώτου τουρνουά για το 2014 του PES League ήταν φρέσκια και ανανεωμένη, έχοντας βρει μια πολύ πιο αποδεκτή ισορροπία που εμένα τουλάχιστον μου άρεσε.

Κατά τα άλλα βρήκα το επίπεδο των παικτών ψηλό. Δεν το λέω απλά για να το πω, ούτε χαϊδεύω αφτιά. Το PES εξ’ άλλου έχει εξελιχθεί σε… εθνικό σπορ στη χώρα μας, οπότε με την κατάλληλη εξάσκηση και βέβαια τον απαραίτητο συναγωνισμό, οι Έλληνες μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη διάκριση στο Παγκόσμιο. Ο “akis_333” ούτως ή άλλως έβαλε ψηλά τον πήχη δηλώνοντας έτοιμος να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα και εδώ που τα λέμε, δεν είναι διόλου απίθανο.

Η πρώτη τριάδα του Loux Cola Pro Series του Golden Hall. Τα φαβορί επικράτησαν.

Οπότε;

Οπότε πρώτο δείγμα θετικό, τουλάχιστον για το 2014. Το PES League θα είναι μαζί μας και για τους επόμενους μήνες, όταν και θα κάνει το… σύνηθες τουρ του στην Ελλάδα πριν καταλήξει και πάλι στην Αθήνα για τους μεγάλους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Εσύ μείνε συντονισμένος γιατί οι άνθρωποι της Zegetron και του PES League μας φάνηκαν… ορεξάτοι και το μενού που έχουν ξεκινήσει να μας σερβίρουν έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Στο μεταξύ εσύ δες βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και βέβαια τον μεγάλο τελικό!

The post Loux Cola Pro Series στο Golden Hall: Τα φαβορί επέστρεψαν! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα