What sorcery is this? Έρχεται fighting game εμπνευσμένο από το Μικρό μου Pony!

Και πάνω εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, ο κόσμος του gaming σίγουρα κρύβει κι άλλες (θεοπάλαβες) εκπλήξεις! Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το indie game Them’s Fighting Herds, στο οποίο κατσικούλες, αγελαδίτσες, προβατάκια, pony και άλλα συμπαθέστατα τετράποδα επιδίδονται σε ένα διαγωνισμό ασταμάτητου και ανελέητου ξύλου! Ο τίτλος του indie studio Mane6 έχει μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ιστορία

από πίσω του, καθώς πριν από πέντε χρόνια οι εμπνευστές του είχαν προσπαθήσει να δημιουργήσουν το My Little Pony: Fighting is Magic, ένα 2D fighting game, στο οποίο όπως μπορείτε να καταλάβετε πρωταγωνιστούσαν τα συμπαθέστατα pony.

Όταν βέβαια η Hasbro πληροφορήθηκε για την πρόθεση των τολμηρών δημιουργών δεν το άφησε να πέσει κάτω (τα δικαιώματα της δημοφιλούς σειράς της ανήκουν), για αυτό και αποφάσισε να κινηθεί νομικά ενάντια στην Mane6, υποχρεώνοντας την να σταματήσει την έκδοση και τη δημιουργία του Fighting is Magic. Οι developers βέβαια αντί να το βάλουν κάτω συνέχισαν την προσπάθεια τους, για αυτό και επέστρεψαν συγκεντρώνοντας 600.000$ στο Indiegogo για την ανάπτυξη του Them’s Fighting Herds, ενός gaming project που θα είχε την ίδια φιλοσοφία με το Fighting is Magic. Μάλιστα, η Lauren Faust (μία εκ των δημιουργών του πρόσφατου τηλεοπτικού MLP: Friendship is Magic) όταν πληροφορήθηκε για το συγκεκριμένο project έκατσε και σχεδίασε νέους χαρακτήρες τους οποίους «δάνεισε» στην Mane6. Ύστερα από καιρό λοιπόν το Them’s Fighting Herds βρίσκει το δρόμο του, καθώς κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουάριου για Windows PC. Στην πρώτη του φάση θα περιλαμβάνονται 6 τεράποδοι μαχητές, οι οποίοι όμως θα αυξηθούν στο μέλλον. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο κι ας αφήσουμε το trailer να μιλήσει από μόνο του!

The post What sorcery is this? Έρχεται fighting game εμπνευσμένο από το Μικρό μου Pony! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα