Φρενίτιδα! Το Fortnite “έπιασε” 3.4 εκατ. users και μετά «έσκασαν» οι servers του!

PUBG και Fortnite αυτή τη στιγμή ερίζουν για το ποιο από τα δύο θα καταφέρει να καθίσει στον θρόνο του καλύτερου Battle Royale shooter και όπως αντιλαμβάνεστε η διαμάχη ανάμεσα τους παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Για το PUBG σας παρουσιάσαμε πριν από μερικές μέρες τα τρελά statistics του, όμως τώρα είναι σειρά του «αντίπαλου δέους» Fortnite να μας απασχολήσει και αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό κι επίσημα από την Epic Games, το first/third-person combat game

το προηγούμενο σαββατοκύριακο πραγματοποίησε ένα νέο ρεκόρ, πιάνοντας 3.4 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες, οι οποίοι έφτασαν στο «peak» τους την Κυριακή που μας πέρασε.

Ο συνωστισμός που προκλήθηκε είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν συχνά log-in issues, καθώς όπως μπορείτε να αντιληφθείτε με τόσο πολύ «λαό», οι servers «έσκασαν», καθώς δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το υπερβολικό βάρος! Εννοείται δε, ότι το 90% των παραπάνω παικτών έλιωναν με το Battle Royale game mode, το οποίο μπορεί να προσφέρει μία κάπως διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού σε σχέση με το PUBG, ωστόσο οι gamers είναι εμφανές ότι το «τιμούν» και με το παραπάνω! Ενδεικτικό είναι ότι οι 3.4 εκατομμύρια ταυτόχρονοι gamers είναι ένα ρεκόρ που ούτε το PUBG έχει καταφέρει να πιάσει, καθώς το ανώτερο που έχει καταγραφεί είναι 3.2 εκατ. Αν μη τι άλλο, η μάχη ανάμεσα σε PUBG και Fortnite είναι συναρπαστική και βρισκόμαστε ακόμη… στην αρχή!

The post Φρενίτιδα! Το Fortnite “έπιασε” 3.4 εκατ. users και μετά «έσκασαν» οι servers του! appeared first on gameslife!.

Keywords
Αναζητήσεις
φορτναιτ βικιπαιδεια
Τυχαία Θέματα