Bandai Namco: φήμες την συνδέουν με το development του Metroid Prime 4!

To Metroid Prime 4 χωρίς αμφιβολία είναι το Switch game, το οποίο οι Ninty fans περιμένουν περισσότερο από κάθε άλλο! Η αλήθεια είναι ότι στο πλαίσιο της περσινής E3, η Nintendo έδειξε σχεδόν τίποτα από τη νέα περιπέτεια της Samus (και περιορίστηκε απλώς στην ανακοίνωση). Μάλιστα, μέχρι στιγμής δεν

υπάρχει η παραμικρή επιβεβαιωμένη πληροφορία από τη Nintendo αναφορικά με το studio που έχει αναλάβει το development του γνωστού FPS, αν και γνωρίζουμε ότι δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και ότι το project βρίσκεται υπό την «προστασία» του producer: Kensuke Tanabe.

Ωστόσο, τα τελευταία 24ώρα, σαν κάτι να κινείται… Το έγκριτο Eurogamer επικαλούμενο «πολλές καλά πληροφορημένες πηγές» και στηριζόμενο σε φήμες που ήθελαν την Bandai Namco να αναπτύσσει ένα άγνωστο Switch-exclusive FPS, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο «άγνωστος Χ» είναι τελικά το Metroid Prime 4. Μάλιστα, το Eurogamer αναφέρει ότι το Studio που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού είναι τα Bandai Namco Studios Singapore, που δημιουργήθηκαν το 2013 σε συνεργασία με τη Nintendo. Αν και οι ιθύνοντες της Bandai Namco ρωτήθηκαν από τους συντάκτες του Eurogamer, δεν θέλησαν σε αυτή τη φάση να προβούν σε κανένα απολύτως σχόλιο. Σε αυτή τη φάση, το πιο δυνατό release για το Switch που ετοιμάζει η Bandai Namco είναι το Dark Souls Remastered, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Μάιο. Πάντως, το ένστικτό μας λέει ότι πολύ σύντομα δεν αποκλείεται να έχουμε νεότερα για το Metroid Prime 4.

The post Bandai Namco: φήμες την συνδέουν με το development του Metroid Prime 4! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα