To GTA V εξακολουθεί να γράφει ιστορία, με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 90 εκατ. units!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το GTA V αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά video games όλων των εποχών. Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας του είναι ότι οι πωλήσεις του έχουν αυτή τη στιγμή ξεπεράσει τις 90 εκατομμύρια units. Αυτό είναι το τελευταίο milestone που κατάφερε να πιάσει ο τίτλος της Rockstar, ο οποίος έκανε την εμφάνιση

του το 2013 (κοντεύει ήδη μία πενταετία δηλαδή) για την προηγούμενη γενιά κονσολών (PS3 και Xbox 360), ενώ στη συνέχεια πέρασε στην τωρινή γενιά (Xbox One και PS4), αλλά και σε PC. Επιπλέον, εκπληκτική είναι η πορεία και του Grand Theft Auto: Online, όπου το 2017 ήταν η καλύτερη χρονιά του, με τον περασμένο Δεκέμβριο να χαρακτηρίζεται ως… επικός από τα στελέχη της Take Two Interactive. Φυσικά πρόθεση της Rockstar είναι να εξακολουθεί να υποστηρίζει τον κόσμο του GTA V (και ειδικότερα το online multiplayer κομμάτι του), για αυτό και πιστεύουμε ότι o «στόχος» των 100 εκατομμυρίων units σε πωλήσεις, μάλλον σε λίγους μήνες θα γίνει απτή πραγματικότητα!

The post To GTA V εξακολουθεί να γράφει ιστορία, με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 90 εκατ. units! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα