Vivian: Ένας transgender χαρακτήρας στο Paper Mario: The Thousand-Year Door

Το remake για το Nintendo Switch του iconic role-playing game “Paper Mario: The Thousand-Year Door” περιλαμβάνει έναν transgender χαρακτήρα, σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωσαν οι δημιουργοί του παιχνιδιού.

Ο trans χαρακτήρας, Vivian, αρχικά εμφανίστηκε στην έκδοση του 2004 του παιχνιδιού, που είχε κυκλοφορήσει στο Nintendo Game Cube.

Στο νέο update, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, η Vivian, η οποία γεννήθηκε άνδρας, εμφανίζεται αρχικά ως villain μαζί με τις αδελφές της, Marilyn και Bedlam. Το τρίο συνωμοτεί εναντίον του γνωστού υδραυλικού πρωταγωνιστή, Mario, προτού η Vivian αποφασίσει να αφήσει πίσω τις αδελφές της λόγω του nonstop bullying τους.

«Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν η αδερφή τους… όχι ο αδερφός τους», δηλώνει η Vivian στο παιχνίδι. «Τώρα ο συνηθισμένος εκφοβισμός τους είναι βαρύτερος». Ωστόσο, η νέα έκδοση του “Paper Mario: The Thousand-Year Door” δεν φαίνεται να είναι ένα woke reboot.  Είναι ενδιαφέρον ότι στην αρχική ιαπωνική έκδοση του 2004, η Vivian ήταν επίσης τρανσέξουαλ και υπέστη πειράγματα από τις αδελφές της.

Στην αγγλική μετάφραση, που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά, ο χαρακτήρας δεν ήταν trans.

Στο εν λόγω video game οι μοχθηροί X-Nauts κυνηγούν τον θησαυρό πίσω από την Πόρτα των Χιλίων Χρόνων. Με έναν χάρτη από την πριγκίπισσα Peach και τη βοήθεια μερικών ντόπιων, ο Mario ταξιδεύει σε έναν πολύχρωμο κόσμο φτιαγμένο από χαρτί για να τους βρει πρώτος. Για να επικρατήσετε σε αυτή την αναζήτηση, θα πρέπει να ανεβάσετε το επίπεδο του Mario και των φίλων του, να κατακτήσετε τις επιθέσεις που βασίζονται στον συγχρονισμό και τα σήματα για να εντυπωσιάσετε το κοινό στη σκηνή της μάχης και να χρησιμοποιήσετε όλες τις ικανότητες που συνεπάγεται το ότι είστε καταραμένοι – ή μάλλον, βολικά φτιαγμένοι από χαρτί – όπως το να διπλώνετε σε ένα επίπεδο για να διασχίζετε μεγάλα κενά ή να γυρίζετε στο πλάι για να γλιστράτε μέσα από στενά ανοίγματα.

The post Vivian: Ένας transgender χαρακτήρας στο Paper Mario: The Thousand-Year Door appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife