Έρχεται τον Ιούνιο το expansion του Warhammer 40000: Boltgun

Η εταιρεία ανάπτυξης Auroch Digital γνωστοποίησε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο expansion για το πολυαγαπημένο της ρετρό shooter, Warhammer 40000: Boltgun.

Βασισμένο στο εμβληματικό περιβάλλον του Warhammer 40K, το Boltgun κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 23 Μαΐου 2023. Η εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωση της επέκτασης

ακριβώς στην ώρα που έπρεπε να γιορτάσει την πρώτη επέτειο του original παιχνιδιού. Τα τελευταία χρόνια, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά νέα παιχνίδια βασισμένα στο αγαπημένο σύμπαν.

Ακόμα και μεγάλες σειρές όπως το Call of Duty είχαν μια συνεργασία με το Warhammer 40K, προσθέτοντας cosmetics με θέμα τους Space Marine και Astra Militarum στην ρεαλιστική αισθητική του Modern Warfare 3. Παράλληλα, το Warhammer 40000: Boltgun συνδύασε τη βία του 40K με την γρήγορη κινητικότητα ενός ρετρό shooter, εμπνευσμένο από κλασικά είδη όπως το Doom και το Quake. Καθώς το παιχνίδι κλείνει έναν χρόνο, η εκδότρια εταιρεία Focus Entertainment αποκάλυψε στο πρόσφατο Warhammer Skulls event ότι το expansion για το Warhammer 40000: Boltgun ονομάζεται Forges of Corruption. Θα προσθέσει νέα environments και περισσότερα όπλα στο ήδη εντυπωσιακό οπλοστάσιο των όπλων του Warhammer 40000: Boltgun. Το εν λόγω expansion θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου 2024 για PC, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και Xbox One. Η έκδοση για το Switch θα κυκλοφορήσει αργότερα, σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

The post Έρχεται τον Ιούνιο το expansion του Warhammer 40000: Boltgun appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα