Ghost of Tsushima: Πάνω από 75.000 ταυτόχρονοι παίκτες στο Steam

Το Ghost of Tsushima κατάφερε να καταγράψει πάνω από 75.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam στις 19 Μαΐου, επιτυγχάνοντας έτσι να ξεπεράσει ακόμη και το God of War. Αυτό το επίτευγμα το καθιστά το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Sony

για PC, με τη νέα έκδοση του samurai RPG να έχει αναπτυχθεί από τη Nixxes Software, μια ολλανδική θυγατρική της Sony. Το Ghost of Tsushima σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Steam, φτάνοντας τους 57.381 ταυτόχρονους παίκτες στις 16 Μαΐου και αυξάνοντας αυτό το ρεκόρ στους 72.576 δύο ημέρες αργότερα. Περίπου 24 ώρες αφότου ξεπέρασε το Marvel’s Spider-Man Remastered, κατάφερε επίσης να ξεπεράσει το God of War, φτάνοντας τους 75.065 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam γύρω στο μεσημέρι της 19ης Μαΐου. Αυτό το ρεκόρ είναι κατά 2% μεγαλύτερο από το ρεκόρ του God of War το 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία του SteamDB.

Το μόνο παιχνίδι της Sony για PC που έχει σημειώσει υψηλότερη δημοτικότητα είναι το Helldivers 2, το οποίο είχε 458.709 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam λίγο μετά την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο του 2024.

Το Ghost of Tsushima κυκλοφόρησε αρχικά για το PlayStation 4 τον Ιούλιο του 2020. Η ιστορία του ακολουθεί τον Jin Sakai, έναν σαμουράι που προσπαθεί να προστατεύσει το νησί Tsushima από την εισβολή των Μογγόλων κατά τη διάρκεια της μογγολικής εισβολής του 1274. Το παιχνίδι έχει λάβει θετικές κριτικές για τον κόσμο του, την οπτική του παρουσίαση και το μοναδικό σύστημα μάχης. Οι παίκτες ελέγχουν τον Jin καθώς εξερευνούν τον κόσμο, πολεμούν εχθρούς και ολοκληρώνουν διάφορες αποστολές. Το παιχνίδι έχει επίσης λάβει μια διευρυμένη έκδοση με τίτλο “Ghost of Tsushima: Director’s Cut” για το PlayStation 5, η οποία περιλαμβάνει το κύριο παιχνίδι μαζί με νέο περιεχόμενο και βελτιώσεις.

The post Ghost of Tsushima: Πάνω από 75.000 ταυτόχρονοι παίκτες στο Steam appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα