Shadow of the Erdtree: Νέο trailer για το DLC του Elden Ring

Η FromSoftware κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το expansion του Elden Ring, Shadow of the Erdtree, δίνοντας στους fans μια φρέσκια ματιά στην ιστορία του DLC. Το trailer αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον κύριο κακό του expansion, τον Messmer the Impaler, έναν πανίσχυρο ημίθεο με στενή σύνδεση με χαρακτήρες από την αρχική ιστορία του Elden Ring.

Το video

υπονοεί ότι ο ημίθεος Miquella βρίσκεται σε μια νέα χώρα, η οποία καταστράφηκε από την τυραννία της φλόγας του Messmer, και για την οποία ο Miquella θυσιάστηκε. Το trailer καταλήγει με τους οπαδούς του Miquella να καλούν νέους πολεμιστές να τους ακολουθήσουν στο ταξίδι τους για να εκθρονίσουν τον Messmer και τις λεγεώνες του.

Η τελευταία ματιά στο Shadow of the Erdtree είναι τυπική της FromSoft: ένα trailer που εμβαθύνει περισσότερο στη μυθολογία του Elden Ring, χωρίς να αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για το gameplay. Ωστόσο, για τους λάτρεις της μυθολογίας του παιχνιδιού, προσφέρει πλούσιο υλικό για τους χαρακτήρες και τις συμμαχίες τους στην περίπλοκη αυτή ιστορία.

Το expansion θα μεταφέρει τους παίκτες σε μια ανεξερεύνητη περιοχή γνωστή ως Land of Shadow. Εκεί, σε μια περιοχή περίπου στο μέγεθος της Limgrave του αρχικού παιχνιδιού, θα εξερευνήσουν το σκοτεινό βασίλειο και θα ακολουθήσουν τα βήματα του μυστηριώδους Empyrean Miquella.

Το DLC θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και PC μέσω Steam, όπως και το αρχικό Elden Ring.

The post Shadow of the Erdtree: Νέο trailer για το DLC του Elden Ring appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα