Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry και… καλό βόλι!

Αν ήσασταν αρκετά τυχεροί ώστε να γνωρίσετε τους υπολογιστές στην περίοδο 80s-90s τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε περάσει χρόνο με τα παιχνίδια της σειράς Leisure Suit Larry. Ανήκουν στην κατηγορία των κλασικών point & click adventures, με πρωταγωνιστή τον Larry Laffer, έναν ατυχή τυπάκο που προσπαθεί να το παίξει ωραίος και να… «σκοράρει», όμως καταλήγει να μπλέκει σε απίθανες περιπέτειες. Στη νέα χιλιετία είχαν γίνει κάποιες απόπειρες

αναβίωσης του franchise, χωρίς όμως επιτυχία, αφού απέκλιναν πολύ από την καταξιωμένη συνταγή. Τώρα όμως έρχεται μία νέα προσθήκη να ταράξει τα νερά και να ξαναφέρει τα adventure games στο προσκήνιο.

Το Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry είναι και αυτό σχεδιασμένο στη μορφή που αγαπήσαμε, τόσο στα γραφικά που είναι σχεδιασμένα με το χέρι, όσο και στο gameplay, όπως ισχυρίζονται οι developers, αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποιο demo. Το σενάριο ακολουθεί τον ανεκδιήγητο Larry στη σύγχρονη εποχή, ο οποίος όμως διατηρεί τις ίδιες σεξιστικές αντιλήψεις για τις γυναίκες όπως πριν από 30 χρόνια. Πάντως τώρα πια θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει social media και dating apps για να πετύχει τον απώτερο σκοπό του, που φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από σεξ. Βεβαίως η θρυλική Sierra δεν υπάρχει πια, και έτσι την ανάπτυξη έχει αναλάβει η Crazy Bunch για λογαριασμό της Assemble Entertainment (και οι δύο, γερμανικές εταιρείες). Αναμένεται στο φετινό 4ο τρίμηνο, και παρ’όλο που δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία, τρέχει μία εκπτωτική προσφορά (25,50€ από 30€) μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, οπότε λογικά θα πρέπει να το περιμένουμε εκείνες τις μέρες.

The post Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry και… καλό βόλι! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα