Battlefield V – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μεγάλη επιστροφή στον Β’ Παγκόσμιο!

Ύστερα από ένα πραγματικό όργιο φημών που είχαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, η DICE ανακοίνωσε το Battlefield V, το οποίο αναμένεται να ταξιδέψει τους gamers στον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όπως έγινε γνωστό, το νέο game της θρυλικής σειράς πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19/10 για Xbox One, PC (μέσω Origin) και PlayStation 4

και σύμφωνα με τους developers αναμένεται να αποτελέσει μία διαφορετική οπτική στον πιο καταστροφικό πόλεμο που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο χθεσινό ειδικό livestream, η DICE παρουσίασε πολλές από τις πτυχές του παιχνιδιού, αν και κάτι μας λέει ότι δεν αποκλείεται να κρατάει «κάβα» για την E3 2018.

Στο Battlefield V, οι gamers πρόκειται να λάβουν μέρος σε διάφορες επικές μάχες μεγάλης κλίμακας (σε γη, αέρα και θάλασσα), συνεχίζοντας έτσι την «παράδοση» της γνωστής σειράς. Το focus εδώ θα είναι οι Βρετανικές και Ευρωπαϊκές δυνάμεις γενικότερα, αν και αναμένεται να προστεθούν και άλλες πλευρές μέσω μελλοντικών updates. Η πρώτη γεύση από το gameplay και τον κόσμο του νέου Battlefield απεικονίζει την διαφορετική οπτική που σας προαναφέραμε, καθώς φαίνεται να επικρατεί ένας πιο… «προσωπικός» χαρακτήρας, ρίχνοντας το βάρος στο storytelling. Για αυτό, σύμφωνα με τους developers οι gamers αναμένεται να ταξιδέψουν στη μάχη του Ρότερνταμ, στα πεδία των μαχών της Βορείου Αφρικής και στην χιονισμένη Νορβηγία. Ο class-based χαρακτήρας του gameplay θα παραμείνει, όμως οι developers σχεδιάζουν μα δώσουν έμφαση στο Squad customization και στα ειδικά specialization upgrades που αναμένεται να δίνουν μία διαφορετική νότα στην εξέλιξη της μάχης, επιτρέποντας στον κάθε gamer να δημιουργεί το squad της αρεσκείας του.

Επιπλέον, σύμφωνα με την DICE ένας τομέας που έχει προσεχθεί πιο πολύ στο Battlefield V είναι τα υψηλότερα επίπεδα λεπτομέρειας και τα βελτιωμένα physics, τα οποία αναμένεται να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τα προηγούμενα Battlefield. Επιπλέον, υπάρχει διάθεση από τους developers ώστε να εισαχθούν στο νέο game περισσότερος ρεαλισμός, για αυτό και η κίνηση των στρατιωτών έχει βελτιωθεί, ενώ παράλληλα τα όπλα έχουν ξεχωριστή βαρύτητα. Όσον αφορά τα διάφορα game modes, οι gamers θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος στο War Stories mode, ζώντας ξανά ορισμένες από τις πιο ηρωικές μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ με τα Grand Operations οι gamers θα εμπλέκονται σε μεγάλης κλίμακας multiplayer μάχες, οι οποίες όμως θα έχουν μέσα τους έντονο το στοιχείο της αφήγησης.

Επίσης, στο «φρέσκο» Combined Arms online co-op mode, 4 gamers θα πρέπει να συνεργαστούν με στόχο να φέρουν εις πέρας μία σειρά από objectives, ξεπερνώντας συνεχώς τα εμπόδια που τους θέτει η AI. Το επόμενο mode είναι το Fortifications, το οποίο θα έχει στοιχειά από το Conquest mode και οι παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουν μία σειρά από οχυρωματικά έργα, τα οποία όμως θα κοστίζουν συγκεκριμένα resources, για αυτό και οι gamers θα πρέπει να κάνουν προσεκτική διαχείριση. Τέλος, το τελευταίο mode στο οποίο αναφέρθηκαν οι δημιουργοί του Battlefield V είναι το Tides of War, το οποίο ουσιαστικά θα βασίζεται σε μία σειρά από Timed Events που θα επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες συγκρούσεις και ξεχωριστά γεγονότα του B’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ολοκληρώνοντας αυτή την πρώτη επαφή με το Battlefield V, αξίζει να σημειώσουμε ότι το νέο games της σειράς δεν θα διαθέτει κάποιο Season Pass ή μία Premium Edition, ενώ θα απουσιάζουν και τα loot boxes (καταλαβαίνετε ότι το πάθημα έγινε μάθημα ύστερα από την αποτυχημένη περίπτωση του Battlefront II), καθώς οι δημιουργοί του παιχνιδιού σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν καταστάσεις «Pay to Win». Παρόλα αυτά, μία Deluxe Edition σίγουρα βρίσκεται στα σχέδια των developers της DICE. Αυτά είχαμε να αναφέρουμε για την πρώτη μας επαφή με το Battlefield V και σίγουρα με την E3 2018 προ των πυλών αναμένεται να βγουν και άλλες πληροφορίες στη φόρα. Για αρχή «λιώστε» με το πρώτο trailer, το οποίο θα σας βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα και θα σας ανοίξει την όρεξη!

The post Battlefield V – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μεγάλη επιστροφή στον Β’ Παγκόσμιο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα