Αστείρευτη δράση και τρελά γκάζια με το ONRUSH!

Η Codemasters και η Koch Media αποκάλυψαν το gameplay trailer του ONRUSH, του γεμάτου δράση arcade racer που θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και στην οικογένεια των μηχανημάτων Xbox One

στις 5 Ιουνίου 2018, το οποίο επικεντρώνεται στις ανατροπές. Το νέο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση www.codemasters.com/onrush, επιδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η συνεργασία μπορεί να επιτρέψει στους παίκτες να εκτελέσουν μια ποικιλία εντυπωσιακών ανατροπών και να προκαλέσουν ολοκληρωτικές καταστροφές για να κερδίσουν.

Το ONRUSH σας τοποθετεί σε δραματικές αγωνιστικές μάχες με ομάδες των έξι ατόμων, όπου η συνεργασία είναι κρίσιμη για να κυριαρχήσετε. Διαφορετικά οχήματα και στυλ παιχνιδιού ταιριάζουν καλύτερα σε συγκεκριμένους ρόλους και ευκαιρίες σε σχέση με άλλα. Θα πρέπει να συνεργαστείτε ως ομάδα για να βρείτε ποιος πρέπει να επιτεθεί και ποιος να αμυνθεί στο καθένα από τα πρωτότυπα game modes.

Κάθε μία από τις οκτώ κλάσεις οχημάτων στο ONRUSH έχει μοναδικές ικανότητες που εντείνουν τη μάχη. Για παράδειγμα τα μεγαλύτερα οχήματα, όπως το Titan και το Enforcer, σας δίνουν κυριαρχία στο έδαφος, ενώ εκείνα που θυμίζουν μοτοσικλέτες, όπως το Outlaw, διαθέτει την ικανότητα «Slam» RUSH που σας επιτρέπει να εκτελέσετε παράλογες ανατροπές από ψηλά. Οι ανατροπές είναι ο πυρήνας της εμπειρίας του ONRUSH αλλά το Stampede διαβεβαιώνει πως θα βρίσκεστε πάντα στην καρδιά της δράσης. Όταν σας εξοντώνουν το παιχνίδι σας επιστρέφει πίσω στο πλήθος με πλήρη ταχύτητα, γεγονός που σημαίνει πως μετέχετε πάντοτε στη μάχη και πως μπορείτε να ζητήσετε αμέσως εκδίκηση.

Με την ONRUSH DAY ONE EDITION, την οποία μπορείτε να προ-παραγγείλετε αυτή τη στιγμή, θα αποκτήσετε το πρωτότυπο «Vortex» buggy για να ξεχωρίζετε στο Stampede. Οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν την ONRUSH DELUXE EDITION που περιέχει οκτώ πρόσθετα οχήματα σε χρυσό και μαύρο χρώμα, πρόσθετο Crashtag artwork και Track Tombstones.

Το ONRUSH θα κυκλοφορήσει για το PS4 και την οικογένεια Xbox One στις 5 Ιουνίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.onrushgame.com.

The post Αστείρευτη δράση και τρελά γκάζια με το ONRUSH! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα