Halo: Reach & Halo 3: ODST remastered; Δεν αποκλείεται…!

Η Halo: The Master Chief Collection θεωρείται ήδη από τους χρήστες του Xbox One ως μία must-have συλλογή, καθώς το εν λόγω πακέτο που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου, θα διαθέτει τις remastered editions του Halo 1 – 4. Ωστόσο, οι γνώστες του

σύμπαντος του Halo, γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο παρελθόν δεν κυκλοφόρησαν μόνο οι προαναφερθέντες τίτλοι, αλλά και τα Halo: Reach και Halo 3: ODST. Πρόσφατα, ο executive producer της 343 Industries (που έχει αναλάβει τη δημιουργία της Master Chief Collection), Dan Ayoub, μας έδωσε μερικά στοιχεία για την τύχη που μπορεί να έχουν τα Reach και ODST στο μέλλον.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας ανάπτυξης του Master Chief Collection και του Halo 5 ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι fans του Halo, ρωτούν διαρκώς για το εάν τελικά πρόκειται να δούμε τις remastered editions των ODST και Reach. Ο executive producer της 343 Industries, αν και τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι στο πλάνο της εταιρείας του, παρόλα αυτά έσπευσε να αναφέρει ότι επειδή η συγκεκριμένη ερώτηση έχει γίνει τόσες πολλές φορές από τους fans, πλέον έχει αποτυπωθεί στο… υποσυνείδητο των developers, για αυτό είναι κάτι που ήδη έχουν αρχίσει να το σκέφτονται και να το επεξεργάζονται! Ο Dan Ayoub διευκρίνισε ότι παρόλο που τα Reach και ODST αποτελούν μέρη της εποποιίας του Halo, σε αυτά δεν πρωταγωνιστεί ο Master Chief, ενώ στόχος της 343 Industries και της Microsoft ήταν να δημιουργηθεί μία remastered συλλογή, που θα ήταν αποκλειστικά επικεντρωμένη στην ιστορία και στις περιπέτειες του τελευταίου Spartan. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπεύθυνος της 343 Industries, η Master Chief Collection αναμένεται να λειτουργήσει ως μία γέφυρα που θα ενώνει τα γεγονότα των 4 πρώτων τίτλων με το Halo 5.

Η συλλογή με τους τέσσερις πρώτους τίτλους του Halo αναμένεται να πραγματοποιήσει ρεκόρ πωλήσεων στο Xbox One, καθώς πέραν των redesigned story campaigns, θα περιλαμβάνει επίσης μία σειρά από επανασχεδιασμένους χάρτες που θα προσφέρουν στους gamers της κονσόλας της Microsoft ατελείωτες στιγμές multiplayer παιχνιδιού. Επίσης, οι αγοραστές της συγκεκριμένης συλλογής θα αποκτούν key που θα τους επιτρέπει την πρόσβαση στην beta του Halo 5, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Δεκεμβρίου.

The post Halo: Reach & Halo 3: ODST remastered; Δεν αποκλείεται…! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα