Δωρεάν το Bear and Burglar για το Divinity!

To Divinity: Original Sin ενθουσίασε όχι μόνο εμάς, αλλά κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο. Τα νούμερα μιλήσαν και μόνα τους: συνολικά το turn-based RPG της παλιάς σχολής, πούλησε 500.000 κομάτια μέσα σε 3 μόλις μήνες (το 90% μέσω Steam). Το καλό είναι ότι η Larian Studios συνεχίζει να φτιάχνει περιεχόμενο για το παιχνίδι, χωρίς να χρεώνει ούτε σεντ.

Το Bear and Burglar

φέρνει δύο καινούριους companions (επειδή όλοι γκρινιάζαμε ότι ήταν λίγοι οι αρχικοί) που έρχονται στην ομάδα σας, αρκεί να τους πείτε τα σωστά πράγματα φυσικά. Η Bairdotr είναι μια περίεργη ranger που έχει μπλέξει στα barracks, ενώ ο σιωπηλός rogue με όνομα Wolgraff έχει βρει μια φοβερή πατέντα και κλέβει χρυσά νομίσματα από το πηγάδι στα Cyseal Hinterlands (προσβάσιμο από το τούνελ του νεκροταφείου). Η αποστολή της Bairdotr είναι να σώσει το Homeforest, καθώς ο δρυίδης του δάσους έχει πέσει θύμα απαγωγής. Η αφοσιωμένη ranger πρέπει να ακολουθήσει τα στοιχεία για να βρει τι έχει απογίνει με τον προστάτη της φύσης, ανακαλύπτοντας μια φριχτή συνομωσία. Ο Wolgraff είναι ακόμα πιο περίεργος: όταν ήταν μικρός, έχασε τη φωνή του από ένα συμβάν με την σκοτεινή Sourcery κι έτσι έχασε την ευκαιρία να γίνει Source Hunter. Ούτε η Order τον ήθελε, έτσι κατέληξε στους δρόμους κι έγινε κλεφτρόνι. Το The Bear and the Burgler (το οποίο θα κατέβει δωρεάν, είτε κάνετε update το παιχνίδι στο Steam, είτε στο GOG), έχει κι άλλες μικροαλλαγές και διορθώσεις: η πιο σημαντική έχει να να κάνει με διευκολύνσεις στους διαλόγους, όταν παίζετε multiplayer (πλέον, μαζεύονται σε ένα δικό τους κουτί).

Η Larian ανακοίνωσε επίσης ότι συνεχίζει να φτιάχνει κι άλλα πράγματα για το Divinity: Original Sin, όπως νέα skills, επίπεδα δυσκολίας, κτλ. Κάποιοι άλλοι πάντως, ένα DLC θα το χρέωναν κάτι. Κάτι τέτοια κάνουν ορισμένες εταιρείες και ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες…

The post Δωρεάν το Bear and Burglar για το Divinity! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα