To app των Ok! Anytime Markets!

Το “Ok markets” είναι το mobile app που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους πελάτες της αλυσίδας καταστημάτων Ok! Anytime Markets.


Το mobile app “Ok markets” δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες των καταστημάτων Ok! Anytime markets να μπορούν να αναζητήσουν το πλησιέστερο κατάστημα που τους εξυπηρετεί, να ενημερωθούν πρώτοι για όλες

τις προσφορές του μήνα καθώς και να δημιουργήσουν την προσωπική τους λίστα αγορών.


Αναλυτικότερα, κατεβάζοντας την εφαρμογή είτε από το App Store είτε από Google Play ο χρήστης έχει τη δυνατότητα:
-N’ αναζητήσει το κοντινότερο κατάστημα Ok! Anytime Markets που τον εξυπηρετεί. Είναι σε θέση να επιλέξει την προβολή όλου του δικτύου καταστημάτων, με αναλυτικό χάρτη και πληροφορίες για το κάθε κατάστημα (διεύθυνση, τηλέφωνο με άμεση δυνατότητα κλήσης και ωράριο λειτουργίας). Επιπλέον, η εφαρμογή εντοπίζοντας το στίγμα του κινητού, μπορεί να προβάλει τα κοντινά καταστήματα για την άμεση διευκόλυνση του χρήστη.
-Ν’ αναζητήσει τις προσφορές των προϊόντων της τρέχουσας περιόδου. Με την εφαρμογή αυτή ο πελάτης των καταστημάτων Ok! Anytime Markets μπορεί να ενημερώνεται για όλες τις προσφορές των προϊόντων από όπου κι αν βρίσκεται. Το φυλλάδιο των προσφορών είναι πάντα στη διάθεσή του ώστε να μη χάνει ποτέ τις ευκαιρίες που μπορεί να τον ενδιαφέρουν.
-Να δημιουργεί λίστες αγορών. Ο χρήστης έχει πλέον, μέσω της εφαρμογής, τη δυνατότητα να μπορεί να ετοιμάσει τη δική του λίστα αγορών κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο. Ειδικότερα, μπορεί να επιλέξει από έτοιμες προϊοντικές λίστες ή να μπορεί να προσθέτει και νέα προϊόντα στη δική του προσωπική λίστα.


Η εφαρμογή «Ok markets» των Ok! Anytime Markets είναι το mobile app που θα «λύσει τα χέρια» των πελατών τους και θα κάνει τα ψώνια από τα καταστήματα Ok! Anytime Markets μια ευχάριστη, συμφέρουσα και γρήγορη διαδικασία!


Keywords
Τυχαία Θέματα