Το remake του “Ρωμαίου και Ιουλιέτας” (video)

Επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας,. Μετά από 17 χρόνια, άλλη μία εκδοχή της ρομαντικής ιστορίας του Shakespeare έρχεται να μας ξαναθυμίσει τον τραγικό αυτόν έρωτα των δύο νεαρών ηρώων.

Στην τελευταία πιο διάσημη μεταφορά του love story που είχε γυριστεί το 1996, πρωταγωνιστές ήταν οι Leonardo DiCaprio και Claire Danes. Στη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Carlo Carlei, τους κεντρικούς ρόλους θα έχουν ο 20χρονος Londoner Douglas

Booth στο ρόλο του Ρωμαίου και η 16χρονη Hailee Steinfeld στο ρόλο της όμορφης Ιουλιέτας. Αν και η διάσημη ρομαντική ιστορία έχει ‘ζωντανέψει’ πολλές φορές στη μεγάλη οθόνη, ο σκηνοθέτης της ελπίζει πως το κοινό θα ανυπομονεί και για μία ακόμη έκδοση της.

Παρά τη μικρή της ηλικία, η πρωταγωνίστρια Hailee Steinfeld, έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό μιας και ήδη μετράει 2 υποψηφιότητες, μία για Bafta και μία για Oscar, για τον ρόλο της στη ταινία True Grit, το 2010. Κι ο Douglas όμως δεν πάει πίσω μιας κι είναι ήδη γνωστός στο Hollywood έπειτα από την εμφάνισή του το 2009 ως Boy George, στην σειρά του BBC ‘Worried About The Boy’.

Η ταινία διατηρεί την κλασική ατμόσφαιρα του Shakespeare, σε αντίθεση με την πιο σύγχρονη μεταφορά του 1996 και αναμένεται να βγει στις βρετανικές αίθουσες στα τέλη Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα