Ξανασμίγουν δυο από τα “Φιλαράκια”

Ο ‘Τζόι’ και η ‘Φοίβη’ ξανασυναντιούνται στη μικρή οθόνη. Ο Matt Le Blanc και η Lisa Kudrow θα παίξουν πάλι μαζί σ΄ ένα επεισόδιο της σειράς όπου πρωταγωνιστεί η Kudrow, με τίτλο ‘Web Therapy’.

Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν να συναντηθούν σε κάποιο πλατό από το 2004, δηλαδή από τα τελευταία επεισόδια των αξέχαστων “Friends”. Αυτή τη φορά ο Matt θα ενσαρκώσει έναν ασθενή, εθισμένο στο τζόγο όπου ο χαρακτήρας της Kudrow θα αναλάβει να θεραπεύσει.

Ο δημιουργός του ‘Web Therapy’ είπε στο E! News:

«Είναι η πρώτη φορά που η Lisa κι ο Matt θα ξαναβρεθούν στην μικρή οθόνη μετά από τόσα χρόνια. Εκείνος υποδύεται ένα τζογαδόρο και στην προσπάθειά της να τον θεραπεύσει, γίνεται κι εκείνη. Τόσο καλή θεραπεύτρια είναι. Είναι φανταστικό!»

Δύο ακόμα ‘Φιλαράκια’ είχαν πάρει μέρος σε κάποιο από τα επεισόδια της ίδιας σειράς παλιότερα, τα ‘αδέλφια’ της παρέας Μόνικα και Ρος, γνωστοί ως Courteney Cox και David Schwimmer. Η Courteney Cox είχε κάνει μία guest εμφάνιση και στη κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί ο Matthew Perry ή ‘Τσάντλερ’, ‘Go On’.

Η μοναδική που ‘ξέφυγε’ από αυτά τα τηλεοπτικά reunions της παρέας, φαίνεται να είναι η Jennifer Aniston, η ‘Rachel’ της σειράς, η οποία έχει στραφεί περισσότερο στη μεγάλη οθόνη πλέον.

Keywords
Τυχαία Θέματα