Ο Pierce Brosnan δεν παρακολουθεί… James Bond

Ο Pierce Brosnan μπορεί να έχει αντιμετωπίσει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς και τρομοκράτες ως James Bond, παραδέχεται όμως πως δεν μπορεί να παρακολουθεί τις συγκεκριμένες ταινίες του πια, μετά από τόσα χρόνια που έχει ‘αφήσει’ αυτό τον ρόλο.

«Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα μ’ αυτό πλέον», λέει στο HuffPostUK., «ο γιος μου που είναι 12 ετών μου ζήτησε πριν λίγο καιρό να κάτσουμε να δούμε μαζί μία από αυτές

τις ταινίες. Του υποσχέθηκα πως θα το κάνουμε κάποια στιγμή αλλά ξέρω ότι δυσκολεύομαι να ξαναδώ τον εαυτό μου ως James Bond”.

Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στο ρομαντικό δράμα ‘Love Is All You Need’, εξηγεί παρόλα αυτά πως αισθάνεται ευγνώμων που ενσάρκωσε τον θρυλικό πράκτορα στις 3 επιτυχημένες ταινίες ‘GoldenEye’, ‘Tomorrow Never Dies’ και ‘The World Is Not Enough’.

«Θεωρώ ότι στάθηκα πολύ τυχερός που για ένα χρονικό διάστημα υποδύθηκα αυτόν τον ρόλο αλλά τον έχω αφήσει πίσω μου πια. Αυτό που αγαπώ πάνω απ’ όλα είναι να είμαι ηθοποιός και μετά να κάνω τον James Bond».

Άσχετα από το πώς βλέπει πια τον συγκεκριμένο ρόλο, ο Brosnan μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ‘ακόλουθό’ του, Daniel Craig και για την τεράστια επιτυχία του ‘Skyfall’, λέγοντας όμως πως κι ο ίδιος ο Craig δεν πρέπει να επαναπαύεται, γιατί όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο ρόλο… πάντα υπάρχει χώρος και για άλλους υποψήφιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα