Ο Jimmy Fallon έβγαλε (και επισήμως) σε… σύνταξη τον Jay Leno

Επίσημος παρουσιαστής του “The Tonight Show” θα είναι από το 2014 ο Jimmy Fallon όπως ανακοίνωσε το NBC, παίρνοντας έτσι τη θέση από τον Jay Leno.

Ο Fallon, ο οποίος παρουσιάζει το “Late Night” από το 2009, θα αναλάβει τη θέση του οικοδεσπότη του “The Tonight Show”, από τον Φεβρουάριο του 2014. Η είδηση έρχεται να ακολουθήσει

τις επί μήνες φήμες ότι το συμβόλαιο του Jay Leno λήγει τον επόμενο χρόνο.

Σε μία δήλωσή του για το γεγονός, ο Leno είπε: «Συγχαρητήρια Jimmy. Ελπίζω να σταθείς το ίδιο τυχερός με μένα και να μείνεις στη δουλειά μέχρι να γεράσεις. Αν με χρειαστείς, θα ‘μαι εδώ τριγύρω..»

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το σόου αλλάζει οικοδεσπότη μιας και το NBC το 2009 είχε αποφασίσει να αναθέσει την παρουσίαση της εκπομπής στον Conan O’Brien για ένα διάστημα, δίνοντας τότε στον Leno την παρουσίαση ενός άλλου σόου, προκειμένου να μη φύγει από το κανάλι.

Τα νούμερα όμως δεν ήταν καλά για καμία από τις δύο εκπομπές κι έτσι ο Leno ξανακέρδισε τη χαμένη θέση του στο “Tonight Show”. Πάνω σ’ αυτό είχε να πει: « Η μόνη διαφορά από τότε είναι ότι τώρα είμαι μέρος της διαδικασίας. Την τελευταία φορά η απόφαση είχε παρθεί χωρίς εμένα. Ξαφνικά μία ημέρα ήρθα για δουλειά και είχα βρεθεί εκτός».

Keywords
Τυχαία Θέματα