Η επιστολή της Kate Middleton σε 10χρονη θαυμάστρια της

Η μικρή Isabella Clarkson δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, όταν είδε την μαμά της να κρατάει στα χέρια της μια επιστολή από την Kate Middleton. Η 10χρονη Isabella είχε βασιλική αλληλογραφία με την Δούκισσα του Cambridge, καθώς της είχε στείλει επιστολή για να της εκφράσει πόσο δυσαρεστημένη ήταν που δεν μπόρεσε να την δει

στις 5 Μαρτίου, κατά την διάρκεια επίσκεψης της Δούκισσας στο Grimsby.

Η Isabella ήθελε παρά πολύ να δει από κοντά την Kate Middleton έγκυο, ωστόσο λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και λόγω του πλήθους που ήταν συγκεντρωμένοι, η άτυχη 10χρόνη δεν είδε σχεδόν τίποτα, μόνο το βασιλικό αυτοκίνητο και την Δούκισσα να χαιρετάει.

Έτσι, προς μεγάλη έκπληξη της το κορίτσι έλαβε μια απαντητική επιστολή από την σύζυγο του πρίγκιπα William, στην οποία περιλαμβανόταν και μια φωτογραφία της Kate. Η επιστολή ανέφερε «Η Δούκισσα του Cambridge λυπήθηκε που εσείς και οι φίλοι σας δεν καταφέρατε να την δείτε κατά την επίσκεψη της στο Lincolnshire, αλλά η Βασιλική Υψηλότητα είχε μια υπέροχη μέρα και ευγνωμονεί για την θερμή υποδοχή του κόσμου στο Grimsby».

Η μικρή Issbella, δήλωσε ότι ήταν πολύ ευγενική η χειρονομία της Δούκισσας και θεωρεί ότι η Kate Middleton φαίνεται πολύ γενναιόδωρη και κάνει καλή δουλεία όπως έκανε και η πριγκίπισσα Νταϊανα.

Keywords
Τυχαία Θέματα