Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Scripta manent

Δεν κύλησε καλά, χάλια θα έλεγα η Τετάρτη. Από τη στιγμή που περίμενα γκολ στο Μάλαγα – Ντόρτμουντ και (παραδόξως!) δεν μπήκε κανένα, χάθηκαν 4 πονταρίσματα (over, over 3.5, ισοπαλία με γκολ και σκορ 2-2).

Αντιθέτως, στο Ρεάλ – Γαλατασαράι ήμουν πιο… κοντά όμως το τελικό 3-0 το μόνο που με πλήρωσε ήταν στο «νίκη Ρεάλ και στα δύο ημίχρονα» με σκορ 2.10. Αν, έστω κι αν με τα «αν» δεν γίνεται πραγματικότητα, η Γαλατά έβαζε ένα γκολ

(που, κακά τα ψέματα, δεν άξιζε) η στήλη πληρωνόταν το goal/goal, τo over 3,5 και το ακριβές σκορ 3-1!

Το να έχεις ποντάρει και προτείνει bets διαρκείας για κατάκτηση Champions και Europa League από τις 7 Φεβρουαρίου και, δύο μήνες μετά, οι… ομάδες σου να συνεχίζουν, δεν είναι κακό! Scripta manent, εδώ η σχετική ανάρτηση στο bxpbet.com, όπου περιμένω να καταλήξει το… Τσου-Λου σε Ρεάλ ή Ντόρτμουντ και το Europa στη Φενέρ!

Ετσι οπως κυλάει το Champions League, το ιδανικό θα ήταν να έπεφταν Ντόρτμουντ (αν περάσει, που λογικά περνάει τη Μάλαγα) με Ρεάλ και Μπάγερν με Παρί ή Μπάρτσα αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι ο Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει είτε την Μπάρτσα είτε τον Αντσελότι και η Ντόρτμουντ θα έχει, μετά από χρόνια, ξανά γερμανικό «εμφύλιο» με την Μπάγερν στα… υπέρτατα φετινά ματς, κατ’ εμέ.

Πάμε και στα αποψινά, ασχολία μόνο με Europa League, με πονταρίσματα και σε προκρίσεις.

Στο προφανές χαμηλό σκορ στο Μπενφίκα – Νιούκαστλ, καθώς οι Αγγλοι κατάφεραν στα εκτός έδρας να απορροφήσουν σχετικά εύκολα την πίεση που δέχθηκαν από τη Μέταλιστ και την Ανζί, δεν λέω «όχι» αλλά μην ξεχνάτε την ποιότητα των Πορτογάλων. Χαμηλός ο άσος, προτιμότερο το 2-3 γκολ. Και ποντάρω στην πρόκριση της Νιούκαστλ

Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Βασιλεία είναι φορμαρισμένη και ανεξάρτητα από το αν πάρει αποτέλεσμα, μπορεί να σκοράρει. Η Τότεναμ του Αντρέ Βίλας Μπόας έχει κίνητρο στη διοργάνωση, παίζει με βασικούς και το… παραλίγο «πάθημα» με την Ιντερ ίσως της βάλει μυαλό. Από το αποψινό σκορ θα εξαρτηθεί αν θα ποντάρω υπέρ της πρόκρισης της Βασιλείας σε μια εβδομάδα.

Επίσης στο Λονδίνο, η Τσέλσι πήρε μεγάλη ψυχολογική τόνωση με την πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο τη Δευτέρα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον ημιτελικό της διοργάνωσης (που θα αντιμετωπίσει τη Σίτι). Αλλά δίνει τρίτο ματς μέσα σε έξι ημέρες και η Ρούμπιν δεν είναι ούτε… Σπάρτα ούτε Στεάουα, τις οποίες απέκλεισε δύσκολα. Η… γρανιτένια άμυνα των Τατάρων δεν ξέρω κατά πόσο θα εμφανιστεί απόψε όταν συνολικά οκτώ παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών. Κι εδώ στο 2-3 γκολ.

Στο «Σουκρού Σαράτσογλου» η Φενερμπαχτσέ παίζει με μια Λάτσιο αήττητη ως τώρα σε 12 ματς στο Europa League. Too much δεν είναι; Αν τερματιστεί κάπου, η ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης προσφέρεται, πολλώ δε μάλλον όταν η Φενέρ έχει μια… χρυσή ευκαιρία φέτος να διεκδικήσει μια ευρωπαϊκή «κούπα»! Αμφίρροπο το ματς, θαρρώ ότι ξεκινάει από το goal/goal και η Φενέρ νικάει οριακά (π.χ. 2-1), θυμηθείτε ότι εκτός έδρας παίζει καλύτερα φέτος στην Ευρώπη και είναι αήττητη με μόνο νίκες και μια ισοπαλία στη διοργάνωση!

Αναλυτικά οι σημερινές προβλέψεις μου στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα