Άγρια κόντρα Τσίπρα – Στουρνάρα στη Βουλή

Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης στη Βουλή ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή ερώτηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε

τον υπουργό Οικονομικών για σκανδαλώδη υποεκτίμηση της δημόσιας περιουσίας, ενώ χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ ως εκτροφείο σκανδάλων.

Ο κ. Στουρνάρας απαντώντας στον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο ότι οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του δείχνουν τα αδιέξοδά του.

«Τη μία μιλάτε για αναστολή, την άλλη για ακύρωση, σας εγκάλεσαν στην τάξη, λέτε ότι μπορεί να μείνουμε στο ευρώ χωρίς μνημόνια, αλλά αυτά είναι λαϊκισμοί και ψεύδη», επισήμανε ο κ. Στουρνάρας για να… σηκώσει το γάντι ο κ. Τσίπρας τονίζοντας:

«Δεν φθάνει που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι. Να έχετε λιγότερο θράσος όταν έρχεστε στο κοινοβούλιο και μας λέτε ότι όταν ζητάμε ένα εναλλακτικό σχέδιο, απευθυνόμαστε σε κατώτερα ένστικτα».

Παράλληλα τον κατηγόρησε για ξεπούλημα της χώρας υπογραμμίζοντας : «Γιατί δεν μας δίνετε τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση στα πρακτικά του ΤΑΙΠΕΔ;… Έχετε δει κράτος που δεν έχει δημόσια περιουσία».

Keywords
Τυχαία Θέματα