Η λίστα των 25 ανθρώπων με τη λιγότερη επιρροή για το 2012

Όπως τόσο ευγενικά ανέφερε το περιοδικό GQ, μεταξύ των ηγετών του κόσμου υπάρχει επίσης  «μια συλλογή από ανθρώπους τόσο κοινότοπους που εμείς θα έπρεπε να τους παρακάμψουμε  και να τους κολλήσουμε σε ένα παγόβουνο»

Για καλή μας τύχη, το περιοδικό συγκέντρωσε σε μία λίστα τις 25 αυτές μεγάλες προσωπικότητες, τιμώντας τους έτσι ως τους λιγότερο σημαντικούς ανθρώπους εν ζωή! Επίσης το περιοδικό αναφέρει ότι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι «οι άνθρωποι αυτοί κατατάσσονται σε μια συγκεκριμένη κατηγορία επειδή όλα τα μηδενικά είναι ίσοι»

Σύμφωνα με το GQ, o πρώτος που εμφανίζεται στην

λίστα αυτή είναι ο Μίτ Ρόμνεϊ, όχι μόνο επειδή έχασε στις προεδρικές εκλογές, αλλά επειδή όπως αναφέρει το περιοδικό «η ψηφοφορία ήταν για αυτόν σαν να ήταν  το τελευταίο άτομο στο μπαρ στις 4 το πρωί».

Στην λίστα επίσης είναι και το όνομα της Amanda Bynes, κάτι που δεν είναι και τόσο περίεργο, όπως το ίδιο συμβαίνει και με την Lindsey Lohan που ήταν θέμα χρόνου να «ναυαγήσει» ο αγώνας της.

Στην λίστα αναφέρεται και ο Ryan Lochte που σύμφωνα με το περιοδικό μπορεί να έχει κερδίσει πολλά χρυσά μετάλλια, μπορεί να  πρόσθεσε στο λεξιλόγιο τους την λέξη «jeah» αλλά προφανώς δεν έχει επιρροή για να βρίσκεται σε αυτήν την λίστα.

Τέλος στην λίστα βρίσκεται και  η Madonna η οποία με εμφανίστηκε στο κοινό πολύ προκλητικά ντυμένη δείχνοντας με περηφάνια τα οπίσθια της, όταν βρισκόταν πάνω στην σκηνή. Όπως αναφέρει το περιοδικό αρκετά καυστικά «είναι καιρός υπάρξει χώρος για την Kesha και την Katy και για άλλες 800 γυναίκες καλλιτέχνες εκεί έξω που αλλάζουν ρούχα κάθε πέντε λεπτά για να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από το απαίσιο τραγούδι τους»

Άλλα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα αυτή είναι του Gotye, Michelle Obama, Dwight Howard, Μπίλι Κρίσταλ και πολλά άλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα