Η Beyonce δηλώνει… σύγχρονη φεμινίστρια στο Vogue

Μια «σύγχρονη φεμινίστρια» δήλωσε πως νιώθει η Beyonce, σε συνέντευξη που έδωσε στη Vogue Μαΐου που θα κυκλοφορήσει στο Ην. Βασίλειο.

Δεν της αρέσει να την χαρακτηρίζουν σαν μία συνηθισμένη γυναίκα. Ούτε όμως και φεμινίστρια. «Η λέξη αυτή είναι πολύ ακραία. Απλά πιστεύω ότι είμαι μία σύγχρονη φεμινίστρια και πιστεύω στην ισότητα», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Γιατί να πρέπει να διαλέξεις τι τύπος γυναίκας είσαι;

Γιατί πρέπει να βάζεις ταμπέλα στον εαυτό σου; Είμαι απλά γυναίκα και μ’ αρέσει πολύ αυτό», είπε επίσης.

Η 31χρονη Beyonce πρόσθεσε πως το γεγονός ότι είναι παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια με τον Jay-Z, την βοήθησε να νιώσει μεγαλύτερη σιγουριά για την καριέρα της αν και κάποιοι την έκριναν αρνητικά για το ότι ονόμασε την επόμενη περιοδεία της «Mrs. Carter World Tour» (Shawn Carter είναι το πραγματικό όνομα του Jay-Z).

«Αισθάνομαι πως η κ.Carter είναι αυτή που είμαι, απλά πιο τολμηρή και λιγότερη φοβισμένη από αυτό που ήμουν κάποτε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη στο γάμο μου κι αγαπώ πολύ τον σύζυγό μου», δήλωσε η όμορφη τραγουδίστρια.

Ένας πολύ σημαντικός λόγος έμπνευσης πια για την ίδια αποτελεί η κορούλα της Blue Ivy. Όπως είπε, ξέρει πλέον ποιος είναι ο σκοπός της ζωής και νιώθει να μαθαίνει πραγματικά τον εαυτό της από τότε που έγινε μητέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα