Καραμανλής: Κλείδωσαν με το έτσι θέλω το αμαξοστάσιο στο Ρέντη – Θα κληθούν σε απολογία

«Θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» για την αιφνιδιαστική απεργία στα τρένα και τον προαστιακό.

«Μια χούφτα εργαζομένων πήγε με το ”έτσι θέλω”, με τσαμπουκά, με νοοτροπίες που θυμίζουν άλλες επιοχές και κλείδωσε το αμαξοστάσιο στο Ρέντη», «μια οργανωμένη πλειοψηφία έκανε παρακώλυση συγκοινωνίας,

κατάληψη εργασιακού χώρου και δεν άφησε τους συναδέλφους τους να πάνε για να λειτουργήσει ο προαστιακός. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο κ. Καραμανλής.

Σύμφωνα με τον υπουργό, μετά από εντολή του πρωθυπουργού, μίλησε ο ίδιος με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ και θα κληθούν σε απολογία οι υπεύθυνοι για την κατάληψη στο αμαξοστάσιο Ρέντη.

Σε αιφνιδιαστική κατάληψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη από προσωπικό του ΟΣΕ απέδωσε το αλαλούμ με την απεργία στον προαστιακό, ο Φίλιππος Τσαλίδης Διευθύνων Σύμβουλος ΤΡΑΙΝΟΣΕ μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Εξήγησε ότι μηχανοδηγοί και συνοδοί τρένων ήταν στη θέση τους ωστόσο κανένα τρένο δεν μπόρεσε να φύγει από το σταθμό στου Ρέντη που είναι και η βάση εκκίνησης όλων των τρένων στην Αθήνα.

Σχολιάζοντας την κίνηση των υπαλλήλων, είπε ότι η «υπηρεσία θα κάνει ό,τι πρέπει κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα