Βρέθηκε νέος ύποπτος για τη δολοφονία Φύσσα ;

Ένα ακόμη πρόσωπο κλήθηκε από τις Ειδικές Ανακρίτριες που χειρίζονται την ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης της δολοφονίας του Παύλου Φυσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,ι ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητροπούλου έχουν καλέσει έναν ακόμη κατηγορούμενο.

Πρόκειται για πρόσωπο που το όνομα του προέκυψε από την επεξεργασία στοιχείων της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων στην υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά και από διασταύρωση στοιχείων από μαρτυρικές καταθέσεις.

Σύμφωνα με το real.gr,

oι δύο δικαστικές λειτουργοί έχουν εξετάσει και εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες, αιρετούς και πολιτικά πρόσωπα, που ήταν παρόντες σε διάφορα υπό διερεύνηση περιστατικά, με πρωταγωνιστές βουλευτές ή μέλη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για κάθε αξιόποινη συμπεριφορά η οποία ενδεχομένως στοιχειοθετεί το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, το πρωί κατέθεσε στο Εφετείο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος δήλωσε ότι περιέγραψε συγκεκριμένα περιστατικά που θεωρεί ότι δείχνουν την εγκληματική δράση της οργάνωσης.

Μέχρι σήμερα, έχουν δώσει κατάθεση στις δύο Εφέτες περισσότεροι από 40 μάρτυρες , από διάφορους χώρους- ιδιώτες, πολιτικοί, θύματα επιθέσεων – προκειμένου να αναφέρουν όσα γνωρίζουν εξ ιδίας αντίληψης για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

The post Βρέθηκε νέος ύποπτος για τη δολοφονία Φύσσα ; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα