Μηνυτήρια αναφορά από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ΕΡΤ

Μηνυτήρια αναφορά υπέβαλαν σήμερα τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή για τα γεγονότα έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Στο κείμενο αναφέρεται:

«Οι εξ ημών βουλευτές Δ. Στρατούλης,

Π. Κουρουμπλής, Β. Χατζηλάμπρου και Ρ. Μακρή απεγνωσμένα ζητούσαμε την προστασία της σωματικής ακεραιότητας της Ζωής Κωνσταντοπούλου προειδοποιώντας ότι θα την λιώσουν με την καγκελόπορτα, ενώ η Θεοδώρα Μέγα σκαρφάλωσε στην καγκελόπορτα και κρατούσε με κόπο αντίσταση με το πόδι της, προστατεύοντάς με… Η βία κλιμακώθηκε με την πόρτα να κλείνει στην κυριολεξία επάνω μου. Γλίτωσα μόνον χάρη στις ενέργειες της Θεοδώρας Μέγα, της Ραχήλ Μακρή και ενός αστυνομικού που στεκόταν δίπλα μου στην καγκελόπορτα και ο οποίος πιστεύω ότι θα έχει επίσης σωματικές βλάβες από τη συμπίεση, όπως κι εγώ- βλάβες οι οποίες έχουν καταγραφεί και ιατρικά», σημειώνεται στη μηνυτήρια αναφορά που μελετάται από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Τη περασμένη Δευτέρα η κ. Κωνσταντοπούλου κατέθεσε διάβημα στην εισαγγελέα του Άρειου Πάγου για τα επεισόδια στην ΕΡΤ συνοδευόμενη από την κ. Ραχήλ, γεγονός που πυροδότησε τα σενάρια συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

The post Μηνυτήρια αναφορά από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ΕΡΤ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα