Ανοιχτό φέρετρο με κηλίδες αίματος στο εσωτερικό του, έγινε φόβος και τρόμος στη Μαγνησία

Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν χθες (12 Νοεμβρίου) το βράδυ στη Μαγνησία, οι οποίες σκόρπισαν τον φόβο και τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής! Δεν το λες και λίγο να βρεθεί ένα πεταμένο φέρετρο, ανοιχτό και με κηλίδες αίματος στο εσωτερικό του!

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα ρέμα στο Διμήνιο Μαγνησίας εντοπίστηκε ένα πεταμένο μεταλλικό φέρετρο από έναν βοσκό που βρισκόταν στην περιοχή. Η είδηση, δεν άργησε να γίνει γνωστή σε όλες τις γύρω περιοχές, με τα σενάρια τρόμου να δίνουν και να παίρνουν! Άλλοι έκαναν λόγο για νεκρανάσταση, άλλοι

μίλησαν για μαύρη μαγεία, οι πιο… λογικοί για αγοραπωλησία οργάνων, ενώ οι πιο… φανατικοί με τις ταινίες τρόμου άρχισαν να μιλούν για τον… Κόμη Δράκουλα!

Βέβαια, κανείς δεν τόλμησε να πλησιάσει το φέρετρο για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασιν το τι συμβαίνει, κι έτσι στο σημείο κλήθηκαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Νέας Ιωνίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ξεκινώντας τις έρευνες για την κατάληξή του μέσα στο ρέμα.

Όπως έγινε γνωστό, το μεταλλικό φέρετρο ήταν χειροποίητη κατασκευή και αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν ότι μέσα στο φέρετρο και στα σατέν σεντόνια, που χρησιμοποιούνται για τους νεκρούς, υπήρχαν κηλίδες αίματος, το οποίο έγινε ορατό, όταν μαζί με τους αστυνομικούς κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούσαν τις έρευνες πλησίασαν λίγο πιο κοντά στο μακάβριο εύρημα, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν ούτε να πλησιάσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessalianews, η πρώτη εικόνα του έδειχνε ότι ίσως να είχε μεταφερθεί άψυχο σώμα, από περιοχή εκτός Βόλου. Αλλά γιατί μεταφέρθηκε με μία πρόχειρη μεταλλική κατασκευή και όχι σε ειδικό φέρετρο, που κρατά σταθερή θερμοκρασία, όπως συνηθίζεται ή γιατί το φέρετρο εγκαταλείφθηκε στο ρέμα, είναι ερωτήματα που αναμένεται να απαντήσει η αστυνομική έρευνα.

Οι αστυνομικοί έλαβαν δείγμα από τις κηλίδες αίματος, προκειμένου να γίνει εξέταση DNA, ενώ ερευνούν όλα τα στοιχεία γύρω από την περίεργη υπόθεση. Ο χώρος γύρω από το φέρετρο ερευνήθηκε για τυχόν άλλα στοιχεία, αλλά δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε άλλο.

The post Ανοιχτό φέρετρο με κηλίδες αίματος στο εσωτερικό του, έγινε φόβος και τρόμος στη Μαγνησία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα