Θεοδωράκης: Δεν θα γκρεμιστεί η Ελλάδα αν δεν πάει καλά ο Βενιζέλος (ηχητικά)

Ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την πρόθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση εφόσον η Ελιά αποδοκιμαστεί στις εκλογές.

Ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε: «Πιστεύει κανείς σοβαρά εδώ ότι αν δεν πάει καλά εκλογικά ο Βενιζέλος

θα γκρεμιστεί η Ελλάδα; Δυσκολεύομαι να μη γελάσω και νομίζω ότι όλοι πρέπει να αποκτήσουμε μια επαφή με την πραγματικότητα. Και δεν βρίσκω ωραίο να έρχεται ένας εκβιασμός από το μέρος της κυβέρνησης, όταν ακούω τον αντιπρόεδρο να λέει «ή εγώ ή το χάος». Θεωρώ ότι μαρτυρά τις αδυναμίες του πολιτικού συστήματος και ο κ. Βενιζέλος κάνει τέσσερα λάθη μαζεμένα».

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σύμβουλο του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε: «Ποτέ δεν ήμουν σύμβουλος του Παπανδρέου! Συνεργαζόσουν εσύ με έναν άνθρωπο που ήταν σύμβουλος του Παπανδρέου; Ποτέ δεν έχω υποστηρίξει δημοσίως τέτοιες πολιτικές».

Κλείνοντας ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις εκλογές σημειώνοντας πως: «Το Ποτάμι δεν θα συνεργαστεί με τον Σαμαρά. Δεν θα συνεργαστεί με τον Τσίπρα. Θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε με τον Βενιζέλο. Δεν έρχεται για να κάνει μια φορά πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Έρχεται για να πει στο λαό ότι χρειάζεται αυτή τη στιγμή νέο αίμα στην πολιτική και να δημιουργηθεί ένα νέο ρεύμα – που πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθεί στις ευρωεκλογές και γι’ αυτό θα έχουμε ένα σεβαστό ποσοστό, ώστε να μας ακούν οι άλλοι».

Ακούστε τη συνέντευξη του ΕΔΩ και ΕΔΩ.

The post Θεοδωράκης: Δεν θα γκρεμιστεί η Ελλάδα αν δεν πάει καλά ο Βενιζέλος (ηχητικά) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα