Samsung Galaxy S5: κόλπα και tips

12:01 7/5/2014 - Πηγή: iPop

Το Samsung Galaxy S5 έχει κάνει την εμφάνιση του και έχει συνταράξει την αγορά. Ξέρεις όμως ποια είναι τα κόλπα που μπορείς να κάνεις απλά και μόνο πειράζοντας λίγο τις ρυθμίσεις;

Απενεργοποιήστε το My Magazine

To My Magazine, παρέχει ειδήσεις σε μία από τις οθόνες της συσκευής. Αρκετοί χρήστες του όμως δεν το χρησιμοποιούν, με αποτέλεσμα να λειτουργεί

χωρίς λόγο και να κατεβάζει το ποσοστό της μπαταρίας. Υπάρχουν τρόποι είτε απλά για να το απενεργοποιήσεις, είτε για να το σβήσεις προς το παρόν, και όποτε το χρειαστείς να το ξανά ανοίξεις.

Για αν το απενεργοποιήσεις, πίεσε προς τα κάτω σε μια κενή περιοχή οποιασδήποτε από τις οθόνες και πάτα «Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης» (Home screen settings) και στη συνέχεια κάνε uncheck το πλαίσιο δίπλα στο «My magazine».

Για να το κρύψεις, πήγαινε στις ρυθμίσεις (settings) πήγαινε στην ενότητα Εφαρμογές (Applications) και πάτα στη Διαχείριση Εφαρμογών (Application Manager), πήγαινε στο τμήμα «All» στο πάνω μέρος της οθόνης και στη συνέχεια πάτα στην εφαρμογή «My Magazine» και επέλεξε Απενεργοποίηση (Turn off). Αν επιλέξεις να το επανεμφανίσεις κάνεις την ίδια διαδικασία και απλά στο τέλος επιλέγεις ενεργοποίηση (turn on)

Ενεργοποίησε το Ultra power saving mode

Η μεγάλη οθόνη του S5 , ο ισχυρός επεξεργαστής και άλλα χαρακτηριστικά όπως το GPS απορροφούν πολύ μεγάλο ποσοστό της μπαταρίας. Αν παρατηρείς λοιπόν, ότι ακόμα και μία ολοκληρωμένη φόρτιση δεν μπορεί να κρατήσει το κινητό σου ζωντανό γα ολόκληρη την ημέρα, πρέπει να ενεργοποιήσεις την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Σ αυτή τη λειτουργία, αρκετές εφαρμογές που είναι ανούσια σε λειτουργία, κλείνουν αυτόματα. Αλλάζει τη ρύθμιση της οθόνης από έγχρωμη σε ασπρόμαυρη και περιορίζει πόση ισχύς του επεξεργαστή θα χρησιμοποιήσετε. Επίσης, βάζει όριο στον αριθμό των εφαρμογών που μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα και η αρχική οθόνη με τις εφαρμογές αντικαθιστάται με τις πιο πολυχρησιμοποιημένες εφαρμογές ώστε να μην καταναλώνεται μπαταρία στην αναζήτηση τους!

Για να το ενεργοποιήσεις, πήγαινε στο Notification area και τράβα την οθόνη προς τα κάτω. Βρες το εικονίδιο U power saving και πάτα πάνω του. Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί πάτα «οκ». Αν θέλεις να το απενεργοποιήσεις πάτα το κουμπί Menu στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης (είναι τρεις οριζόντιες κουκκίδες ) και επέλεξε «Απενεργοποίηση Ultra λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας» (Turn off Ultra power saving mode) και στη συνέχεια πάτα OK.

Χρησιμοποίησε το S5 φορώντας γάντια

Κάνει κρύο, φοράς γάντια και θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα. Η κίνηση είναι να βγάλεις το γάντι, να παγώσεις και να γράψεις το μήνυμα. Με το S5 μπορείς να ρυθμίσεις την οθόνη ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και με το γάντι! Πήγανε στις Ρυθμίσεις (Settings) στην οθόνη της οθόνης με τις εφαρμογές, πήγαινε στις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας (Sound and Display area), πάτα την επιλογή Display και κάνε check στο πλαίσιο «Αύξησε την ευαισθησία της οθόνης αφής» (Increase touch sensitivity).

Παίξε με τα special effects του ήχου

Το S5 έχει πολλούς τρόπους μέσω των οποίων μπορείς να προσθέσεις ειδικά εφέ στα ηχεία του, τα πάντα, από τη βελτιστοποίηση τους για τα μικρά δωμάτια, με βελτιστοποίηση τους για μεγάλα δωμάτια, προσομοιώνοντας την αντήχηση σε μια αίθουσα συναυλιών, προσομοιώνοντας ένα σύστημα ήχου surround 7.1, και πολλά άλλα. Για να γίνει αυτό, πας στην εφαρμογή Music, πατάς στις ρυθμίσεις (πάνω δεξιά στην οθόνη) και επιλέγεις το SoundAlive.

The post Samsung Galaxy S5: κόλπα και tips appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
s5 επεξεργαστης, διαγραφή αριθμού που είναι μπλοκ galaxy s5
Τυχαία Θέματα