Παρ’ ολίγον γλίτωσε το… νεκροταφείο!

Τον Χάρο με τα μάτια της είδε μια 78χρονη στην Ξάνθη

Αντιμέτωπη με μια… μακάβρια περιπέτεια βρέθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Ξάνθη, καθώς βρέθηκε κλειδωμένη σε ένα νεκροταφείο! Πιο συγκεκριμένα, η άτυχη 78χρονη είχε πάει να επισκεφθεί τον τάφο του άνδρα της, παραμονή της ονομαστικής του εορτής (του Αγίου Νικολάου).

Όπως αναφέρει το xanthipress.gr, όταν επιχείρησε να φύγει το απόγευμα (γύρω στις 5 μ.μ.) καθώς είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει, η ηλικιωμένη χήρα διαπίστωσε πως άπαντες είχαν αποχωρήσει και οι υπεύθυνοι είχαν

γίνει καπνός! Προσπάθησε να αναζητήσει κάποια ανοιχτή αυλόπορτα για να φύγει αλλά μάταια καθώς όλες οι δίοδοι ήταν κλειδωμένες!

Η ηλικιωμένη έψαξε για κάποια διέξοδο αλλά εις μάτην, καθώς όλες οι έξοδοι ήταν κλειστές. Αναγκάστηκε να πάει στα κάγκελα που «βλέπουν» στην Εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, προκειμένου να φωνάξει σε βοήθεια… Τελικά, ένας αθίγγανος από τη γύρω περιοχή, αντιλήφθηκε τις φωνές της και προσέτρεξε σε βοήθεια. Βγήκε στην Εθνική οδό για να σταματήσει κάποιο από τα διερχόμενα ΙΧ και στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε ένας οδηγός ΤΑΞΙ.

Οδηγός και αθίγγανος κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να περάσουν την ηλικιωμένη πάνω από τα κάγκελα του νεκροταφείου, προς μεγάλη της ανακούφισή.

The post Παρ’ ολίγον γλίτωσε το… νεκροταφείο! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα