Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στη ζωή σας

Κριός Η διάθεσή σας δεν είναι στα καλύτερά της σήμερα, αλλά ευτυχώς, περιβάλλεστε από τα άτομα εκείνα, που έχουν τη δύναμη να σας επαναφέρουν στη φυσιολογική σας κατάσταση. Μη δίνετε υπερβολική σημασία σε λόγια που λέγονται για πλάκα. Αλλαγές σας περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα. Μη βιαστείτε να τις κρίνετε- δώστε τους λίγο χρόνο.

Ταύρος Κάθε πράγμα στον καιρό του, Ταύροι. Δεν μπορείτε

να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, ούτε και να αφήνετε τους πάντες ευχαριστημένους. Ο Δίας σας βοηθάει να βάλετε το πρόγραμμά σας σε τάξη, χωρίς περιττό άγχος. Δώστε περισσότερη βάση στο ερωτικό φλερτ, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Θα βοηθήσει θεαματικά την ψυχολογία σας.

Δίδυμος Δεν είναι ανάγκη να κάνετε αυτά που καταδικάζετε, για να γίνετε αρεστοί. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, κι αν κάτι είναι να γίνει, θα γίνει, χωρίς πολλές υπερβολές και φανφάρες. Έχετε πίστη στον εαυτό σας. Η σχέση σας με Σκορπιούς (ειδικά μικρότερης ηλικίας) μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα ευεργετική για το συναισθηματικό και πρακτικό σας συμφέρον.

Καρκίνος Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω σήμερα, ακόμη κι αν λέγεται στο πλαίσιο πλάκας. Τα πάντα έχουν τη σημασία τους, κι εσείς οφείλετε να ερμηνεύσετε προσεκτικά τα σημάδια που υποπίπτουν στην αντίληψή σας. Η Αφροδίτη φέρνει ξανά στην επικαιρότητα ένα παλιό φλερτ, κι αυτή τη φορά σας δίνεται η ευκαιρία να το διαχειριστείτε με διαφορετικούς όρους.

Λέων Βεβαιωθείτε πως θέλετε τα ίδια πράγματα με το άτομο που σας έλκει ερωτικά, προτού ενδώσετε σε προτάσεις και καλέσματα δεσμευτικού χαρακτήρα. Μην βιαστείτε να απαντήσετε- έχετε τον χρόνο με το μέρος σας. Ο Κρόνος αναβαθμίζει τα επαγγελματικά σας, δίνοντάς σας μια σημαντική ευκαιρία να αναδειχθείτε. Μην τα θαλασσώσετε από επιπολαιότητα.

Παρθένος Οι εξελίξεις σας φέρνουν ενώπιον ενός διλήμματος, για το οποίο, όμως, δεν αισθάνεστε ακόμη έτοιμοι. Συμβουλευτείτε τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αντιμετωπίστε μετριοπαθώς την κατάσταση, όσο πιεστική κι αν μοιάζει. Η χημεία σας με Υδροχόους και Διδύμους είναι εκρηκτικη. Καιρός να διαπιστώσετε τι ακριβώς υποβόσκει ανάμεσα σε σας κι αυτούς.

Ζυγός Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για μεγάλα κοινωνικά ανοίγματα, Ζυγοί. Εμπιστευτείτε μόνο τους κοντινούς σας φίλους και επενδύστε στις μακροχρόνιες σχέσεις σας, που έχουν ήδη δοκιμαστεί στον χρόνο. Τα οικονομικά σας πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο, γεγονός που, μεταξύ άλλων, οφείλεται και στη συμβολή ενός σημαντικού Αιγόκερου.

Σκορπιός Επιτέλους, ο πάγος ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που φλερτάρετε, σπάει, δίνοντάς σας την ευκαιρία να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω, με τους δικούς σας ρυθμούς, πάντα. Καλό, πάντως, θα ήταν να μην καθυστερήσετε την ιστορία περαιτέρω. Ο Ερμής σας γυρνάει νοερά στο παρελθόν, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με μια συναισθηματική εκκρεμότητα που είχατε ξεχάσει.

Τοξότης Η υπομονή σας αρχίζει να εξαντλείται, κι αυτό γίνεται σιγά σιγά αντιληπτό απ’ όλους. Είναι μάταιο να περιμένετε κι άλλο, Τοξότες, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας. Κάντε μια αποφασιστική κίνηση, ακόμα κι αν αποδειχθεί άστοχη. Ηρεμία στον επαγγελματικό τομέα. Μην προβείτε σε ενέργειες που ίσως διαταράξουν τις ισορροπίες των συναδελφικών σας σχέσεων.

Αιγόκερως Η συγκυρία σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα ένα κοντινό σας πρόσωπο, για το οποίο πιστεύατε, μέχρι πρότινος, ότι ξέρατε τα πάντα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, και διευρύνετε τους ορίζοντές σας, συναισθηματικά και πρακτικά. Οι οικογενειακές σχέσεις αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά την διάθεση αλλά και την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Υδροχόος Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα χωρίς να σας ζητήσει την άδεια, κι αυτό ενδεχομένως να σας αιφνιδιάσει. Μη βιαστείτε να τον αγνοήσετε, όσο απογοητευμένοι κι αν αισθάνεστε από μια πρόσφατη εμπειρία. Τα καλύτερα είναι μπροστά. Ο Άρης δημιουργεί εντάσεις στα επαγγελματικά, τις οποίες όμως μπορείτε να ρυθμίσετε με σχετική ευκολία.

Ιχθύς Μην πιέζετε τον εαυτό σας να αποδεχτεί μια καινούργια ερωτική κατάσταση, για την οποία δεν έχει προετοιμαστεί καθόλου. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως τα σχέδια ενός σημαντικού προσώπου θα παγώσουν προς το παρόν. Ο προβολέας πέφτει πάνω σας στο επαγγελματικό πεδίο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε τι αξίζετε.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα