Όσκαρ ανθρωπιστικής δράσης για τη Τζολί

Με μία από τις πιο μεγάλες διακρίσεις, το Όσκαρ των Βραβείων Γκάβερνορς, τιμήθηκε η διεθνούς φήμης Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, για την ανθρωπιστική της δράση. «Όταν άρχισα να ταξιδεύω κατάλαβα την ευθύνη που φέρω απέναντι στους άλλους», δήλωσε η 38χρονη ηθοποιούς στην ομιλία τους ενώπιον των 600 καλεσμένων της Αμερικανικής Ακαδημίας

Τεχνών και Κινηματογράφου.

Στη συνέχεια της ομιλίας της, η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως, «όταν γνώρισα επιζώντες πολέμων, όταν είδα λιμούς και βιασμούς κατάλαβα ποια ήταν η ζωή των περισσότερων ανθρώπων σ’ αυτήν τη Γη και πόσο τυχερή ήμουν που είχα κάτι να φάω, μια στέγη, ένα μέρος να ζήσω με ασφάλεια και την ευτυχία να έχω μια υγιή οικογένεια», πρόσθεσε. «Αντιλήφθηκα πόσο προστατευμένη υπήρξα και ήμουν αποφασισμένη να μην ξαναζήσω ποτέ έτσι», συνέχισε η Τζολί η οποία έχει βραβευτεί και με το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία «Το κορίτσι που άφησα πίσω».

Τιμητικά βραβεία Όσκαρ, για το σύνολο της καριέρας τους, απονεμήθηκαν επίσης στην ίδια τελετή στον ιταλό ενδυματολόγο Πιέρο Τόζι, τον αμερικανό ηθοποιό Στιβ Μάρτιν και τη βρετανίδα ηθοποιό Άντζελα Λάνσμπερι.

The post Όσκαρ ανθρωπιστικής δράσης για τη Τζολί appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα