Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Κριός Η αλήθεια θα λάμψει, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες μερικών να την κουκουλώσουν. Μην αφήνετε τον εκνευρισμό σας να κυριαρχήσει, Κριοί. Κάντε υπομονή και κρατήστε χαμηλούς τόνους, προς το παρόν. Ησυχία στα ερωτικά σας. Σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να εκφράσετε τη διαφορετική σας άποψη πάνω σε ένα προβληματικό ζήτημα που απασχολεί τη σχέση σας.

Ταύρος Αποφύγετε τις καινούργιες γνωριμίες τώρα, Ταύροι, γιατί σας επιφυλάσσουν αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις. Αρκεστείτε στα πρόσωπα που γνωρίζετε ήδη, και αφήστε τα παράτολμα κοινωνικά ανοίγματα για αργότερα. Ο Κρόνος ευνοεί τα επαγγελματικά

σας, ενθαρρύνοντάς σας να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας.

Δίδυμος Μη θεωρείτε δεδομένη την υποστήριξη ενός κοντινού σας προσώπου, ακόμη κι αν είστε σίγουροι για τα αισθήματά του απέναντί σας. Η υπομονή των άλλων έχει όρια, όπως ακριβώς και η δική σας. Αλλαγές στις οικογενειακές αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Μην αντισταθείτε στη νέα συγκυρία- θα προσαρμοστείτε στο κλίμα πιο εύκολα απ’ ό, τι νομίζετε.

Καρκίνος Η βοήθεια των Διδύμων και των Κριών στην επίλυση ενός πρακτικού σας ζητήματος αποδεικνύεται εξαιρετικά πολύτιμη. Μην αμφισβητείτε τις προθέσεις τους από καχυποψία- θέλουν μόνο το καλό σας. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να σοβαρέψει ένα πρόσφατο ειδύλλιο. Είναι στο χέρι σας να του δώσετε τον χαρακτήρα που θεωρείτε πως του ταιριάζει.

Λέων Οι απαιτήσεις των προϊστάμενών σας στον επαγγελματικό χώρο αυξάνονται, γεγονός που θα σας προκαλέσει έντονο άγχος και νευρικότητα. Ποντάρετε στα ιδιαίτερα ταλέντα σας, Λέοντες, και γενικά, σε ό, τι σας διαφοροποιεί από τη μάζα. Σε καλή πορεία τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα δυναμικό άνοιγμα.

Παρθένος Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε απέναντι σε ένα πρόσωπο, που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα στα δύσκολα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει, αλλά και στην κατάσταση που ζείτε, ώστε να δείξει όλες της τις αποχρώσεις με φυσιολογικούς ρυθμούς. Ο Ερμής σας προξενεί αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, που, όμως, αναμένεται να ξεθυμάνουν σύντομα.

Ζυγός Καλύτερα να αφήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια για άλλη μέρα, γιατί η Σελήνη έρχεται να ανατρέψει ό, τι θεωρούσατε δεδομένο. Μη φοβηθείτε να αφεθείτε για λίγο στην τύχη, περισσότερο καλό παρά κακό θα σας κάνει. Προσοχή στις επαγγελματικές τρικλοποδιές. Είναι πολλοί αυτοί που εποφθαλμιούν αυτό που έχετε κατακτήσει και συνωμοτούν εναντίον σας.

Σκορπιός Η Αφροδίτη ευνοεί ζητήματα συμβίωσης και συνύπαρξης, οπότε τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να ξεπεράσετε τον φόβο σας για την οικειότητα. Μην υποτιμάτε την ικανότητα του εαυτού σας να αφοσιωθεί σε κάτι ή κάποιον. Δύσκολες καταστάσεις θα βιώσετε στα επαγγελματικά, αλλά αν επιστρατεύσετε την πονηριά σας, όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης Ένα άτομο από το μακρινό παρελθόν σας προσπαθεί να σας προσεγγίσει ξανά, αλλά οι προθέσεις του δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα δεδομένα που του αποκαλύπτετε. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Απολαύστε αυτό που ζείτε, και μη βιαστείτε να προωθήσετε μια αλλαγή που εγκυμονεί διάφορους κινδύνους για σας αλλά και για την άλλη πλευρά.

Αιγόκερως Οι συμβουλές των μικρότερων σε ηλικία προσώπων έχουν ξεχωριστή αξία. Τιθασεύστε τον αυθορμητισμό σας και μην βιαστείτε να ακολουθήσετε το πρώτο μονοπάτι που θα ανοιχτεί μπροστά σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις διέρχονται μια περίοδο συνεχών εντάσεων, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε τη γενικότερη στάση σας.

Υδροχόος Δώστε βάση σε θέματα υγείας και ευεξίας, είτε αυτά αφορούν εσάς είτε κάποιον άλλο. Μην υπερεκτιμάτε, πάντως, τις αντοχές σας. Ακόμη κι εσείς έχετε ανάγκη από διάλειμμα και ξεκούραση. Θετικά τα πρώτα σημάδια ενός καινούργιου επαγγελματικού σας πρότζεκτ. Σ’ αυτή τη φάση δεν σας συμφέρει να εμπιστευτείτε πολύ κόσμο.

Ιχθύς Ο Δίας σας εξοπλίζει με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σας έλειπαν, προκειμένου να διεκδικήσετε περισσότερα στον τομέα των επαγγελματικών. Μην ξεχνάτε, τα πάντα είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Διάχυτος ο ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα. Δεν πρέπει, ωστόσο, να τον αφήσετε να σας παρασύρει σε δηλώσεις που μπορεί να μετανιώσετε. Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα