Οι ειδήσεις της εβδομάδας σε εικόνες

Στις 4 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος συναντάται με τον Martin Schulz στο υπουργείο Εξωτερικών.

Την ίδια μέρα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μartin Schultz, είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του Ελληνογερμανικού σχολείου στην Παλιά Βουλή. Αργότερα συναντήθηκε με τον πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, Ευάγγελο

Μεϊμαράκη.

Στις 5 Νοεμβρίου, η Τρόικα επισκέπτεται το υπουργείο Οικονομικών ενώ έξω από το υπουργείο βρίσκονται διαδηλωτές.

Συγκέντρωση εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έξω από στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση του οργανισμού.

Οι εργαζόμενοι στα τρένα συμμετέχουν στην Πανελλήνια απεργία. Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί πορεία διαμαρτυρίας υπό καταρρακτώδη βροχή.

Η ΕΛ.ΑΣ την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου εκκενώνει το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, από τους πρώην εργαζόμενους.

Στις 8 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καταθέτη πρόταση δυσπιστίας εναντίον της Κυβέρνησης από το βήμα της Βουλής και με αφορμή τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.

Με 153 ψήφους κατά, 124 υπέρ και 17 παρών η Βουλή απορρίπτει στις 10 Νοεμβρίου την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρωμένους έξω από τη Βουλή.

Στις 10 Νοεμβρίου, η Αθήνα γεμίζει με χιλιάδες Μαραθωνοδρόμους οι οποίοι συμμετέχουν στον 31Ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ξεκινώντας από τον Μαραθώνα και καταλήγοντας στην Αθήνα.

Στις 13 Νοεμβρίου η Βουλή και το Παναθηναϊκό Στάδιο «γίνονται» μπλε συμμετέχοντας στην Παγκόσμια ημέρα κατά του διαβήτη. Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη ήταν 14 Νοεμβρίου.

Στις 12 Νοεμβρίου οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων αποφασίζουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι τις 18 Νοεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας στις 14 Νοεμβρίου επισκέπτεται τους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.

Στις 14 Νοεμβρίου συνεδριάζει το Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Συνάντηση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών , Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον αντιπρόεδρο της Αλβανικής Κυβερνησης, Niko Peleshi, στις 15 Νοεμβρίου

Στις 15 Νοεμβρίου ξεκινάει ο εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου

Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν Κύπριοι φοιτητές, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Οι πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ εκπέμπουν από το εσωτερικό του Πολυτεχνείου

φωτογραφίες: fosphotos

The post Οι ειδήσεις της εβδομάδας σε εικόνες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα