Ο Σίμος, το τελεσίγραφο και το ΜΕΤΡΟ…


Του Γιάννη Ντάσκα
Τελεσίγραφο διάρκειας 24 ωρών έδωσε στους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Μιλώντας σήμερα στο ράδιο ΒΗΜΑ είπε ουσιαστικά ότι απο αύριο, η κυβέρνηση, θα αντιμετωπίσει ριζικά το θέμα κάνοντας χρήση όλων των δυνατοτήτων που έχει και στις οποίες περιλαμβάνεται και η διαθεσιμότητα-απόλυση μετά από πειθαρχικές διαδικασίες.
Πάντως η κοινή γνώμη παρά τη μεγάλη δυσκολία στις μετακινήσεις δεν

στρέφεται κατά των εργαζομένων όχι διότι εγκρίνει τη διαφορετική μεταχείριση αλλά ελπίζοντας ότι μια πρώτη νίκη σε βάρος της τρόϊκα που απαιτεί την εφαρμογή των μέτρων θα είναι απαρχή και για άλλες. Ηδη τροϊκανοί,όπως ο Τόμσεν ομολογούν ότι ως τώρα έκαναν πειράματα αποτυχημένα αλλά υπόσχονται να τα διορθώσουν. Τα πειράματα όμως είχαν τεράστιες απώλειες σε αίμα και χρήμα των Ελλήνων πολιτών.
Έχουμε ξαναγράψει ότι πολύ πριν την κυβέρνηση Σαμαρά είχε τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο αρπαγής του ΜΕΤΡΟ. Οι έλεγχοι για εισιτήρια σταμάτησαν ώστε να μειωθούν οι εισπράξεις και με το επιχείρημα των οικονομικών δυσκολιών που δεν μπορεί να αντέξει το κράτος να το δώσουν σε ιδιώτη επενδυτή.
Μήπως σε κανέναν “Καταριανό “πίσω από τον οποία θα κρύβεται συνεταιρισμός έλληνα επιχειρηματία και έλληνα πολιτικού που ,όπως λένε οι πληροφορίες ήδη έχουν βάλει μπροστά σχετικό σχέδιο;

Keywords
Τυχαία Θέματα