Ο “Νο 1″ του ΔΟΛ λέει “νούμερο” τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
“Νούμερο” αποκάλεσε τον συμπαθέστατο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Διαμαντόπουλο ο Νούμερο 1 δημοσιογράφος του συγκροτήματος του ΔΟΛ Γιώργος- “όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω” Παπαχρήστος.
Μάλιστα επέμενε στον χαρακτηρισμό παρά την προσπάθεια του έτερου παρουσιαστή της εκπομπής στο “ράδιο ΒΗΜΑ”, Άρη Ραβανού να τον φρενάρει. Επέμενε με εκείνο το χαμόγελο του Κολωνακίου. Του φτασμένου,του πλούσιου,του ανθρώπου όλα

τα προβλήματά του τα έχει λύσει και για τα παιδιά του και εργάζεται πια από …χόμπυ.
Και επέμενε παρότι αποδείχθηκε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μια χαρά τα είχε πει και τέτοια έχουμε πει και γράψει άπειρα και εμείς και …βουλευτές της Ν.Δ….

Και εμείς έχουμε γράψει στο παρελθόν και έχουμε πει για τους άθλιους με τις καταλήψεις των καλών παραλιών. Τους “ολιγάρχες” που ελέγχουν τα πάντα και μια από τις 3-4 ναυαρχίδες (έχουμε τόσες ναι…) της Ολιγαρχίας είναι και ο ΔΟΛ. Και βουλευτές της Ν.Δ. Έχουν καταγγείλει τη δημιουργία του εμπορικού κέντρου, τις αθλιότητες των Ολυμπιακών Αγώνων κλπ. Και τα ΝΕΑ έχουν φιλοξενήσει τέτοια ρεπορτάζ. Άρα;
Ένα παράδειγμα πολύ επίκαιρο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος.
Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή χθες καταγγέλλει τη Siemens και Έλληνες αρμόδιους διότι δεν εφαρμόζουν ούτε καν την λεόντειο σύμβαση που έχουν υπογράψει με τη γερμανική εταιρεία.

Η ερώτηση του κ. Κατσαφάδου επικεντρώνεται στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει, με βάση τη συμφωνία των δύο πλευρών, η γερμανική εταιρεία.
Ο βουλευτής αναφέρεται στην τέταρτη ενότητα «Περαιτέρω Επενδύσεις» που περιλαμβάνεται στο κεφάλαιο ΙΙΙ «Υποχρεώσεις της Siemens» και συγκεκριμένα στην παράγραφο γ’ που ανέφερε, επακριβώς, ότι η γερμανική εταιρεία «θα εξετάσει την πραγματοποίηση επενδύσεων διαφόρων τύπων και μορφών στην Ελληνική Δημοκρατία. Μία τέτοια επένδυση, η οποία εξετάζεται, περιλαμβάνει την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα για ένα έργο αξίας άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ που θα οδηγήσει στην απασχόληση άνω των 700 ατόμων».
Ενώ αρχικά θεωρήθηκε ότι η συγκεκριμένη επένδυση αφορούσε τη μεταφορά του εργοστασίου της BSH (της πρώην PITSOS) στη Μαγούλα, την προμήθεια νέου εξοπλισμού και την αύξηση της παραγωγής, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει.
Η BSH (το 50% της οποίας ανήκει στη SIEMENS και το υπόλοιπο 50% στην BOSCH), προχωρά σε περικοπές προσωπικού και ματαίωση της επένδυσης μετεγκατάστασης.
Ακόμα και ο νέος εξοπλισμός που είχε παραγγελθεί, μεταφέρεται στο εργοστάσιο της Τουρκίας.
Τα ερωτήματα που απευθύνει ο κ. Κατσαφάδος, είναι αν η επένδυση της Siemens, που περιγραφόταν στη συγκεκριμένη παράγραφο της συμφωνίας συμβιβασμού, αφορούσε το εργοστάσιο της BSH (της πρώην PITSOS).
Ζητά επίσης ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης της συγκεκριμένης υποχρέωσης της Siemens αλλά και να αποσαφηνιστεί για τι είδους επένδυση πρόκειται.

Αν συμβεί κάτι βίαιο θα συλληφθεί ο κ.Κατσαφάδος; Το επισημαίνουμε γιατί στο παρελθόν η 17 Νοέμβρη έβαζε στα κείμενά της τέτοια ζητήματα…

Keywords
Τυχαία Θέματα