Ο Λαυρεντιάδης επιστρέφει 176 εκατ. ευρώ από την Ελβετία

Ανέλπιστη και θετική τροπή παίρνει η υπόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για το Δημόσιο καθώς όπως όλα δείχνουν συναινεί να επιστραφούν στο Δημόσιο καταθέσεις του στην Ελβετία οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 176 εκατ. ευρώ.

Η ελβετική πλευρά μέχρι πρότινος ήταν αρνητική και κατά συνέπεια η ελληνική πλευρά δεν είχε περιθώρια ελιγμών

Ο επιχειρηματίας ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει «Η Αξία» έχει συναινέσει

στην επιστροφή των χρημάτων αυτών γεγονός που λύνει και τα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης για την διεκδίκηση των καταθέσεων.

Πλέον ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπέβαλε αίτημα προς τον αντιεισαγγελέα εφετών Π. Καψιμάλη το οποίο κοινοποιείται προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών και την εισαγγελέα Διαφθοράς.

Σε αυτό γίνεται σαφές πως ο επιχειρηματίας επιθυμεί να επαναπατριστούν όλα τα ποσά που είναι σε τράπεζες του εξωτερικού για να διατεθούν υπέρ των όσων σύμφωνα με το κατηγορητήριο έχουν βλαφθεί από τις ενέργειές του.

Η κατάσταση της υγείας του

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ωστόσο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και αυτό φαίνεται και από την έκθεση της διευθύντριας της ψυχιατρικής κλινικής Κορυδαλλού. Η υγεία του επιχειρηματία έχει κλονιστεί όσο ποτέ άλλοτε και όπως αναφέρεται στην έκθεση που συνετάχθη στα μέσα Ιανουαρίου, βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Παράλληλα γίνεται αναφορά στην συσσώρευση ασθενειών που τον έχουν «χτυπήσει» καθώς έχουν παραμορφωθεί τα οστά του, αδυνατεί να βαδίσει ενώ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δάχτυλά του.

The post Ο Λαυρεντιάδης επιστρέφει 176 εκατ. ευρώ από την Ελβετία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα